« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
klub Londoner

Live svirka - Krigls band

Iz garaže na otok veslača

Više o

klub Londoner

,

krigls band

U Londoner club na otoku veslača na Jarunu, 29. siječnja, dolazi pop rock band koji zrači neviđenom energijom. Sviraju domaće i strane pop rock hitove, a odlična zabava zagarantirana.

Upad je besplatan, a program počinje u 21 sat.

O Krigls bandu:

Kad lupi kriza srednjih godina kuda bježe pravi muževi? Pa u garažu, naravno...

Eto, tako je nastao i KriglsBand. Muzički entuzijasti isprepleli su svoje instrumentalne i vokalne puteve jedne kišne večeri hladnog listopada ljeta gospodnjega 2008. u podrumu dragog nam bubnjara na širem području Novog Zagreba te uz dobru atmosferu popraćenu punim kriglama zasvirasmo "Bježi kišo s prozora"... Kako to i nije loše zvučalo (bar se tako činilo nakon par praznih krigli) vrlo brzo (nakon svega par mjeseci) band se odlučuje izaći u javnost i zasvirati za širu publiku u cilju dobre zabave postojećih i budućih obožavatelja. Tako je u povijest (banda naravno) ušao i prvi nastup 17.06.2009 u Princ Studentu.

U prvim mjesecima snimljen je i promo CD kako bi naznačili kvalitetu i ozbiljnost pristupa muzici građenu na disciplini i predanosti u radu.

Da slučajni namjernik na ovim stranicama ne bi pomislio da se radi o totalnim outsajderima, vrijedno je pripomenuti da su članovi svoje muzičko iskustvo gradili godinama po pozornicama i barskim stolicama diljem lijepe naše pa i šire. Akustične gitare i tambure zamijenjene su "elektrikom" i to u cilju proizvodnje omiljenog nam rock zvuka...

Uvijek spremni na zabavu i uveseljavanje svekolikog pučanstva KriglsBand jamči dobar provod na svakoj svojoj svirci.... KRIGLS!

26.01.2010. 14:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh