« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
LIVE BY REQUEST

Libar u Saxu 15. ožujka

Grupa Libar priredit će svoj prvi povijesni live by request koncert ali ovog puta za samo 350 fanova

Libar u Saxu nakon odgode
Libar u Saxu nakon odgode (Menart)
Više o

Sax

,

grupa Libar

,

live by request

Prvobitno najavljeni  koncert grupe Libar koji se trebao održati  9.ožujka u zagrebačkom Sax-u  morao je biti odgođen zbog bolesti nekoliko članova benda, ali ne zadugo jer su se Libar i klub Sax zbog iznimnog interesa publike potrudili pronaći novi termin čim prije te je novi datum koncerta zakazan već za ovaj tjedan.

U petak 15. ožujka grupa Libar priredit će svoj prvi povijesni live by request koncert ali ovog puta za samo 350 fanova!

Nakon uspješnih koncerata u Saxu koje su ove zime priredili Rambo Amadeus, Elemental i Nola piano, Librov koncert bit će  još jedna prilika za publiku da bude u neposrednoj blizini odličnih izvođača, ali to nije jedina posebnost ovog koncerta...Ovo će biti i njihov prvi, povijesni live by request koncert!

Live by request znači da Libar poziva sve fanove da na bilo koji raspoloživ način sastave svoju listu Librovih favorita; bilo autorskih pjesama,

bilo obrada te da svoje želje šalju na Librov facebook,  zovu telefonom, pišu mailove, naručuju pjesme na radiju, viču najglasnije i Libar će tim glazbenim zahtjevima udovoljiti na svirci u Saxu.

Bit će to dva luda sata odlične zabave, prema željama publike!  S obzirom da je do novog koncerta još četiri dana, ova akcija još uvijek traje i set lista će ovisiti isključivo o glasno izrečenim željama fanova te s toga pozivamo sve da požure i kreiraju ovu nesvakidašnju set listu!

U Saxu napominju da je u prodaju pušteno samo 350 ulaznica; pretprodajna cijena iznosi 40 kn, a na ulazu će iznositi 50 kn ( ukoliko ih ostane ).

Sve ulaznice koje su već kupljene za odgođeni koncert mogu se vratiti na mjesto na kojem su kupljene, ali vrijede i za novi datum.

Dok desetorica Librovaca odbrojavaju do novog druženja sa zagrebačkom publikom, iščekuju i odluku europskog  žirija nagrade „Impala" jer su nominirani za najbolji indie album rame uz rame s nositeljima svjetske indie scene.

Također, nominirani su i za hrvatsku diskografsku nagradu "Porin" i to u kategoriji „najbolje likovno oblikovanje albuma".

 

Nove datume turneje možete pratiti na Librovoj facebook stranici, službenoj stranici www.libar.stili putem Menart BPM stranice.

 

Vidimo se 15.3. u Saxu na još jednom nezaboravnom gostovanju Libra!

12.03.2013. 11:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh