« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
SHOW

Kultni Carl Craig za zatvaranje Adriatica večeri u pirovačkom Klubu Barbarella's

Kraj sezone Adriatica večeri obilježit će Carl Craig, a uz njega i Dub Sones te Miro. Klub radi od ponoći do 6 ujutro, a ulaz je 50 kuna

Stiže Carl Craig
Stiže Carl Craig (Barbarellas)
Više o

Barbarellas

,

Adriatica Nights

,

Carl Craig

Serija vikend događaja Barbarella's Adriatica cijeli je kolovoz u kultnom klubu na otvorenom u Pirovcu omogućila priliku za ples pod zvijezdama s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima.

Podjednako predstavljajući živahnu underground scenu i svjetski poznate izvođače, ovaj sjajni prostor je ugostio imena kao što su Ivan Smagghe, Petar Dundov, Valentino Kanzyani, Nathan Coles i Terry Francis, koja su obilježila samostalni život Barbarella's. Ovaj legendarni klub na otvorenom pokazao se kao pravo ljetno odredište za glazbene istomišljenike, a zatvaranje sezone obilježit će sjajni Carl Craig, te uz njega Dub Sones i Miro.

Carl Craig je kultni techno producent iz Detroita koji će u Barbarella's odvrtiti ekskluzivni 3-satni set. Craiga smatraju jednim od najvažnijih imena druge generacije detroitskih techno producenata. Pristupivši technu uz inspiraciju koju crpi iz raznih žanrova, kao što su jazz i soul, Craig je stvorio vlastiti prepoznatljivi izričaj i postao ikona elektronske glazbe.

Dub Sones je dub techno projekt koji s Kanzyanijem priprema release na novoj etiketi Greentech, a nastupu se priključuje i Miro.

Klub Barbarella's drugi je dom festivala na lokaciji The Garden Tisno, a ova je sezona već vidjela tiuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje. Ovo je odlična prilika vidjeti zadnji put ove sezone zašto je Barbarella's jedan od najboljih klubova. Ulaz je 50 kuna, a klub je otvoren od ponoći do 6 sati ujutro.

Ulaznice možete kupiti na stranici Resident Advisor, Watch The Garden Grow.

Sve informacije provjerite na Facebook stranici.

Kreirajte si vikend ispunjen sunčanim danima i plesnim večerima. Panturist Arriva vozi iz Slovenije, Italije i Hrvatske prema Šibeniku, Tisnom i Pirovcu, a povoljne cijene za direktne ili kombinirane rute pogledajte na www.goopti.com, www.panturist.hr ili www.arriva.si i prvih 20 koji rezerviraju prijevoz na Goopti.com s bilo koje relacije, uz upisivanje koda PC7SA655SP dobivaju popust od 5 eura.

Ograničen broj smještajnih kapaciteta bit će omogućen na lokaciji The Garden Tisno, u malenom zaljevu s privatnom plažom i restoranom, samo 15 minuta vožnje autom do kluba Barbarella's u Pirovcu. Možete birati između apartmana i luksuznih Shikar šatora, a sve upite pošaljite na apartments@thegardentisno.com or camping@thegardentisno.com

25.08.2014. 12:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh