« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
VIKEND

Koncept Avantgarde i Faktor X u Sirupu

Još jedan u nizu sjajnih vikend programa u popularnom klubu na Sveticama

Faktor X stiže u Sirup
Faktor X stiže u Sirup (Arhiva)
Više o

vikend

,

Sirup

,

Koncept Avantgarde

,

Faktor X

Petak, 07.12.2012.

Top DJ Mag predstavlja Koncept A:vantgarde

Warm Up: Chille Jr.
Line Up: Kiki, Seraphim Codex LIVE, Mary 
Extra Visuals by Hipermedia 

Najavljujemo jedan novi konceptualni klupski projekt u režiji Top DJ Mag-a a pod imenom "KONCEPT A:vantgarde" čiju premijeru očekujemo u petak 7. prosinca u SIRUPU. Ovaj projekt zajednički su osmislili Damir Cuculić i Kristijan Nardić -Kiki. Naglasak je na novoj glazbi začinjenoj avangardnijim elektronskim underground zvukom u dj i autorskoj LIVE act prezentaciji. 

U prvoj epizodi nastupaju Kiki & Mary i Seraphim Codex LIVE. Klupski vizualni i prostorni ugođaj postići će se uz posebne visualse i projekcije te uz još neke intervencije u samom prostoru kluba za što će se ovog puta pobrinuti Hipermedia. Također ovaj program želi uz renomirana DJ imena u warm up terminu predstaviti i one manje afirmirane dj-e koji svakako zaslužuju širu pozornost publike a koji se se svojim glazbenim stilom uklapaju u ovaj koncept. Za ovu premijeru pozvan je Chille Jr. iz Koprivnice.

Subota, 08.12.2012.

Faktor X/Audiomatique/HUN

Mađarski deep house princ vraća se u Sirup nakon proljetne premijere...

Laslo Deak a.k.a. Faktor X rođen je u Srbiji, ali već nekoliko godina živi i radi u Budimpešti. Glazbom se bavi još od kraja 90-ih, a prvi veliki uspjeh ostvaruje 2006. kad objavljuje singl za Steve Bugov Audiomatique te se pojavljuje na oficijelnoj kompilaciji labela koju je slagao i miksao Martinez...

Objavljuje i na Drastic Plastic i Monoid etiketama, a kao DJ čest je gost mnogih regionalnih klubova i festivala...

Vlastiti stil naziva "sexynastygroovyminimaldeeptechhouse".

Da bi atmosfera bila prava i prije nego Faktor X stupi na scenu pobrinut će se Jovan , jedan od trenutno najprespektivnih novosadskih deep house dj-a , a boje Sirupa branit će rezident Jan Frensin.

07.12.2012. 08:30:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh