« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
PARTY

Keith Murray iz Def Squada, Animality crew i Dejan Milićević u Sirupu

Opaki vikend s uvodom u četvrtak koji jednostavno ne smijete propustiti

Keith Murray u Sirupu
Keith Murray u Sirupu (Sirup)
Više o

Sirup

,

Dejan Miličević

,

Keith Murray

Sjajan vikend u Sirupu počinje u četvrtak nastupom legende Keitha Murraya, nastavlja se s Animality Anniversaryjem u petak, dok je subota rezervirana za Dejana Miličevića.

Četvrtak, 25.06.2012.

Keith Murray (Def Squad, NYC, USA) - 10 godina Fat Beata

Radijska emisija Fat Beat ovog je proljeća obilježila punih 10 godina emitiranja u eteru Radio Karlovca. Jedina emisija tog tipa u Karlovcu, u 10 godina svog postojanja organizirala je čitav niz uspješnih koncerata, partya, festivala i tribina, kako u Karlovcu tako i u Zagrebu. Kako bi dostojno obilježili ovaj veliki jubilej, Fat Beat ekipa priprema pravu hip hop poslasticu - u Zagreb dovodi legendarnog Keith Murraya koji će po prvi puta gostovati u Hrvatskoj . Nakon Redmanovog gostovanja u Zagrebu ovo će u jedno biti i drugo gostovanje Def Squad člana.

Keith Murray dolazi sa Long Islanda, New Yorka i član je rap supergrupe Def Squad, zajedno s Redmanom i Erick Sermonom. Uz Def Squad, surađivao je i sa poznatim izvođačima kao što su: LL Cool J, Busta Rhymes, Method Man, Canibus, Ludacris, R.Kelly i mnogi drugi. Solo karijeru započeo je vrlo uspješno 1994. godine s albumom 'The Most Beautifullest Thing In This World' i naslovnom pjesmom s tog albuma, koja je do danas ostala njegov najveći hit.

Magazin The Source je tom albumu dodijelio 4 mikrofona. Uslijedili su također vrlo uspješni albumi 'Enigma' i 'It's A Beautiful Thing', te 'He's Keith Murray' s kojeg su skinuti veliki hitovi poput 'Yeah Yeah You Know It' i 'Candi Bar'. Keith Murray uskoro izbacuje svoj novi mixtape 'Lord Of The Metaphor' te priprema svoj sedmi studijski album 'The Beauty Of It All'. 

Keith Murray poznat je po svojim energičnim nastupima i po mnogima smatra se jednim od najboljih live izvođača na hip hop sceni. Kao predgrupe nastupiti će Target i D.R.C. a glazbu sa najboljim Hip Hop, Rnb, Soul, Funk stvarima birati će DJ-i: Independent, Chill, Big Sale & Sense. 

Cijena ulaznice iznositi će 50 kn na ulazu u klub a u prodaji biti će 250 ulaznica. Ulaz od 21:00h a koncert počinje u 22:00h 

Petak, 26.10.2012.

Animality Anniversary - Birth of DNA superiors

Animality is back! U punoj žestini ritma i dubokoj tami melodija slijedi nova epizoda "Birth Of DNA Superiors", a time i mala proslava njihove prve obljetnice djelovanja. Ovo im je drugo gostovanje u Sirupu ove godine. Za atmosferu su zaduženi DJ dvojac Devilense (dark electro / industrial / harsh EBM) i Ulltimorte (aggrotech / power noise / hardcore) uz već dobro znana te premijerna izdanja na sceni. Bit će poklon iznenađenja kao i uvijek i odlične zabave do sitnih sati. Ulaz 15kn prije i 25 kn nakon 00h. 

Subota, 27.10.2012.

Dejan Milićević - promocija albuma "Just keep talking girl"

Sirup posljednje subote u listopadu dovodi poznatog beogradskog DJ-a i producenta Dejana Milićevića povodom izlaska njegovog drugog albuma ''Just Keep Talking Girl'' na poznatoj njemačkoj house etiketi Plastic City.

Dejan Milićević definitivno stoji pod slovom 'D' beogradske clubbing scene na kojoj je još kao petnaestogodišnjak i započeo svoj plodni glazbeni put s prijateljem Markom Nastićem s kojim i danas, nakon dva bogata desetljeća rada, često dijeli stage i gramofone. Nakon niza nagrada koje je primio za svoj rad 1997. i 1998. godine, njegova je karijera poprimila gotovo pa zvjezdane razmjere, nastupao je diljem svijeta na svim većim svjetskim i europskim glazbenim festivalima, od Tommorowlanda, Dance Valleya, do Kazantipa i regionalnog diva EXITA, kojeg je često zatvarao nastupom na popularnoj Dance Areni pred 20 000 posjetitelja.

I dalje svaki vikend provodi nastupajući po klubovima u regiji i ostatku svijeta bruseći do savršenstva svoj prepoznatljivi tech-house stil. U Sirup dolazi povodom promocije svog drugog samostalnog LP-ja, ''Just Keep Talking Girl'', izdanog u kolovozu. Prema dosadašnjim reakcijama, album ide stopama uspjeha debitantskog albuma ''Trust and The Purpose'' (2011, Gillesku Records) izdanog na vinilu i rasprodanog u samo pet dana.

www.soundcloud.com/dj-dejan-milicevic
www.beatport.com/release/just-keep-talking-girl/941854

24.10.2012. 06:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh