« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
LAKO :)

Kako žene izluđuju muškarce?

Čak i najstrpljivi i najpristojniji muškarac ponekad neće moći izdržati i morat će pokušati požuriti svoju dragu koja se sprema za izlazak

Ovo sam nosila jučer, ovo prošli tjedan ...
Ovo sam nosila jučer, ovo prošli tjedan ... (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

žene

,

problemi

,

navike

Muškarce je lako izluditi, to zna svaka žena, no ponekad im zapravo nije jasno oko čega se oni toliko uzbuđuju. Naravno, kad je situacija obrnuta, ne mogu shvatiti kako to da su oni tako mirni kad to nešto njih toliko živcira.

E, pa drage naše, to je zato što radite stvari koje muškarcima dižu tlak ... Ne kažemo da to trebate prestati raditi, uvijek ćemo preporučiti razgovor i objašnjenje zašto i kako, no ponekad jednostavno muškarci ne mogu shvatiti stvari koje su vama normalne.

>> Problemi koji vode do prekida veze >>

Tako će, primjerice, i najpristojniji i najljubazniji muškarac jednostavno morati podsjetiti dragu da negdje moraju biti za pola sata, da im do tamo treba 35 minuta i da se ona sprema već više od sat vremena.

No, osim ovog, uobičajenog problema, muškarcima tlak skače na još neke stvari - recimo, previše šminke. Ne samo na licu nego i u kupaonici, jer kad ne može doći do svog losiona poslije brijanja jer ste vi poredale svoj borbeni komplet ispred jedine tri stvari koje on drži u ormariću u kupaonici, morate shvatiti da je normalno da malo izgubi živce.

>> Pet loših navika koje vam mogu uništiti vezu >>

Glumiti mamu mu stvarno ne trebate, pa pitanja tipa "jesi li uzeo šal", "gdje su ti rukavice" i slična ne padaju na plodno tlo, upravo suprotno, samo mogu posijati sjeme razdora. Kao, uostalom, i pitanja tipa "jesam li debela" i "kako mi ovo stoji"

Svaki iskusniji muškarac na ova će pitanja imati spreman neki nejasan odgovor koji sjajno zvuči, ali ne znači ništa, no oni s manje iskustva će se upecati, reći nešto glupo i evo problema. 

>> Problemi u braku koji su zapravo dobri za vaš odnos >>

Za kraj, njega iskreno ne zanima niti jedan trač o vašim prijateljicama ili kolegama s posla. Možda je to vama teško shvatiti, ali muškom mozgu takva informacija jednostavno ne znači ništa, pa se nemojte čuditi eksploziji nakon što mu ukratko ispričate svoju verziju Ane Karenjine ...

15.01.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh