« Život
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
AUTODESTRUKCIJA

Problemi kojie vode do prekida veze

Neke stvari niti jedna veza ne može izdržati, ma koliko oba ili jedan partner bili tolerantni prema drugome

Kako sami potkopavamo temelje veze
Kako sami potkopavamo temelje veze (Shutterstock)
Više o

problemi

,

ljubomora

,

prekid veze

,

komunikacija

,

veza

,

posesivnost

Veze su krhke biljke koje treba njegovati, a gotovo svaki traumatični prekid rezultat je nekih gluposti koje smo sami napravili.

Prva greška koju radi veliki broj parova je nedostatak komunikacije, jer umjesto da odmah partneru otvoreno kažu što ih smeta, imaju unutarnje dijaloge koji se nikad ne verbaliziraju u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Stoga, progovorite otvoreno, jasno i na vrijeme.

>> Želite li kvalitetnu vezu, prestanite ponavljati iste pogreške >>

Ljubomora i posesivnost druga su dva jahača Apokalipse u vezi, jer ako nemate povjerenja u svog partnera i ljubomorni ste na svaku osobu koja mu/joj priđe, budite sigurni da vam niti jedna veza neće biti dugog vijeka. 

Financijska situacija uvijek ima snažan utjecaj na vezu kad partneri nisu otvoreni u vezi novca i sakrivaju ekstra prihode, trošeći ih na svoje sitne užitke. Zapitajte se zašto biste tako nešto sakrivali od osobe s kojom, navodno, želite provesti život zajedno?

>> Želite da veza traje? Prestanite zanovijetati >>

Seksualna želja lako se pretvara u seksualnu monotoniju, a to sve vodi prema potpunom odsustvu seksa u vezi nakon nekog vremena. No, dovoljno je samo malo inicijative i mašte da se stvari vrate na onaj žestoki početak.

Za kraj, kad prestanete poštovati svog partnera, veza je gotova. I to je to.

31.08.2014. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh