« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
STVARNO?

Koliko muškarci čekaju da vide pravo lice svoje drage

Trećina žena ulaže gomilu truda kako bi održale iluziju da zapravo prirodno izgledaju savršeno i da ništa ne skrivaju šminkom

Dragi ne mora baš sve znati ...
Dragi ne mora baš sve znati ... (Arhiva)
Više o

šminka

,

izgled

,

savršen izgled

Muškarci su svjesni da ona žena s kojom su se spetljali i ona kraj koje se mogu probuditi ujutro zapravo nisu iste osobe, no čekanje na upoznavanje one prave, bez šminke i dodataka trebat će poprilično pričekati.

Naime, istraživanje jedne britanske kozmetičke tvrtke pokazalo je da većini žena treba nevjerojatnih godinu i sedam mjeseci kako bi se dragome napokon pokazale u potpuno prirodnom izdanju

>> Vaš partner nije lijep koliko vi mislite >>

Naravno, ovo su izjavile žene koje kažu da im je potrebno toliko vremena kako bi se potpuno opustile kraj novog partnera.

Trećina žena ulaže gomilu truda kako bi održale iluziju da zapravo prirodno izgledaju savršeno i da ništa ne skrivaju šminkom, dok njih 40 posto otvoreno priznaje da pred partnerom skrivaju većinu svojih rituala za uljepšavanje.

Isto je istraživanje pokazalo da im to i uspijeva, jer najveći broj ispitanika nije imao pojma koliko im ljepše polovice troše vremena na uljepšavanje, a četvrtina nema ni najblažu ideju što zapravo rade.

16.01.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh