« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
POSLUŠAJTE

Kako pokazati ženi da je volite

Djela govore više od riječi, često ćemo i sami reći, no hoćemo li isto to primjeniti i na ljubav? Stručnjaci kažu da muškarci trebaju upravo to napraviti

Skuhajte nešto dragoj, isplatit će vam se
Skuhajte nešto dragoj, isplatit će vam se (Arhiva)
Više o

ljubav

,

muškarci

,

riječi

,

djela

Muškarci su teški na riječima, pa iako obično prvi kažu čarobne dvije riječi "volim te", poslije toga im to jako teško prelazi preko usana. No, kako djela govore više od riječi, stručnjaci toplo preporučuju par stvari koje obavezno trebate napraviti kako bi svojoj dragoj iskazali ljubav.

>> Zašto muškarci prvi izjavljuju ljubav? >>

Jedna od najboljih stvari koju možete napraviti je prilično jednostavna - skuhajte joj nešto. Žene vole muškarce koji znaju skuhati, a pritom nije nužno da glumite Hestona Blumenthala ili Gordona Ramseya - brzi doručak ili jednostavna, ali ukusna večera biti će dovoljni.

Žene vole iskrenost, pa ako nešto očekujete od njih, recite im to otvoreno. Tako će žena znati da ste ozbiljni, posvećeni vezi i, što je najvažnije, otvoreni.

>> Muški načini iskazivanja ljubavi >>

Uz to, žene vole razgovarati. Muškarci, s druge strane, baš i ne. E, pa ako ste ozbiljni, srušit ćete taj mit u svojoj vezi ili braku i razgovarat ćete s dragom o svemu, a ne samo o dnevnim trivijalnostima. Ako im se pritom i povjerite i zatražite savjet, nitko sretniji od nje. 

Za kraj, pokažite dragoj da je cijenite, bez obzira na to što radi. Odajte joj priznanje za postignuća, bila ona velika ili malena, i njeno će srce biti punije nego da ste joj stotinu puta rekli da je volite.

>> 10 znakova prave ljubavi >>

Djela se računaju, zapamtite.

14.04.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh