« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
DRAGA ...

Muški načini iskazivanja ljubavi

Teško je iz muškarca izvući one dvije tražene riječi "volim te", no to je samo zato što oni svoju ljubav više vole pokazivati djelima

Muškarci ljubav više vole pokazivati
Muškarci ljubav više vole pokazivati (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

muškarci

,

znakovi ljubavi

Muškarac će "volim te" reći tek nekoliko puta, a neki i manje, pa te dvije čarobne riječi ponekad moraju čupati kliještima iz svog dragog, nezadovoljne što to ne čuju dovoljno često.

No, muškarci zapravo svojim partnericama često govore da ih vole, samo što to ne rade riječima nego djelima. Tako, primjerice, možete biti sigurni da vas dragi voli ako negdje ide s vama samo zato što vi želite - nešto tipa kućnog tuluma vaših kolega koje on ne poznaje.

>> Kako znakovi horoskopa kažu "volim te" >>

S druge strane, onaj koji voli ostat će sa svojom dragom kod kuće u subotu navečer jer je ona bolesna, bez obzira što ga dečki zovu na pivo, a ona i nije baš tako teško bolesna da ne bi mogla ostati sama.

>> Zašto muškarci prvi izjavljuju ljubav >>

Među jasne izjave ljubavi spada i kupovanje vaših omiljenih grickalica koje on ne voli, odgovaranje na poruke bez obzira na to što radio i, možda i najveća - male stvari o vama koje pamti i uvijek radi ono što treba: naručuje piće koje volite, donosi kavu baš po vašem ukusu, zna koje vam je najdraže cvijeće ....

Uz sve takve znakove ljubavi, kome trebaju dvije riječi ....

06.03.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh