« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
HMM :)

Muškarci vole žene i ... još nekoliko stvari

Naravno da su svakom muškarcu na pameti prvo lijepe žene, pardon, njegova draga/žena, no osim toga imaju oni i druge interese za druženjem

Neki imaju i imaginarne prijatelje
Neki imaju i imaginarne prijatelje (Arhiva)
Više o

žene

,

prijatelji

,

muškarci

,

druženje

Muškarci će vam na povjerljivo pitanje što vole u životu gotovo redom odgovoriti da su to lijepe žene, no ako se malo potrudite, iz njih ćete izvući još mnoštvo informacija o stvarima koje još vole.

Tu su majke, mame (točnije, svekrve) koje su mitska bića s kojima najveći broj muškaraca definitivno nema normalne, uređene odnose.

Slijede oni kojih se partnerice najčešće groze (naravno, nakon svekrva) - prijatelji. Rijetko koji muškarac nema neku ekipu koja će ga povremeno odvesti negdje gdje žena ne bi voljela, raditi stvari koje ona ne bi voljela da on radi. 

Sport je nešto što će većini muškaraca prestavljati neki ventil kroz koji će uspješno izbaciti frustracije. Stoga, taman to bilo i više puta tjedno po sat-dva, treba ga pustiti da se ispuca.

Za kraj, posao. Nije da je posao nešto što baš svi obožavaju, ali često se događa da oduzima jako puno vremena i utječe na kvalitetu odnosa. Savjet partnericama - prvo izračunajte odnos uloženog vremena i financijsku kompenzaciju, pa se onda pobunite ... 

13.04.2015. 21:37:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh