« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
SIGNALI

Kako žene pokazuju muškarcima da im se sviđaju?

Žene stvari rade bitno suptilnije od muškaraca, pa treba malo napregnuti muški mozak da bi se shvatilo da vam ona zapravo poručuje da joj se sviđate

Ako vidite ovakav pogled ...
Ako vidite ovakav pogled ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

sviđanje

,

znakovi

,

signali

Znakovi koje žene odašilju muškarcima najčešće su pogrešno protumačeni, tako da ne škodi uputiti manje iskusne u umjetnost prepoznavanja ženskih signala. Naravno, najteže je protumačiti onaj prvi, kad vam žena neverbalno kaže "Da, želim da mi priđeš", no za to trebate ipak malo prakse.

No, ako primjetite da želi biti u vašoj blizini i zanima je koji su vaši interesi u životu, sjedi uvijek kraj vas i možda vas ponekad dotakne po ruci, stvarno nemate što čekati.

Uz to, kao jedan od sigurnih znakova sviđanja uzima se smijeh. Ne onaj kad ispalite stvarno dobru foru i svi se povaljaju od smijeha, nego onaj kad ispalite neku olinjalu koja kod drugih izazove tek poigravanje kutova usana, a ona veselo razvuče usne u bogat osmijeh. E, to je znak.

Taj osmijeh treba biti na njenom licu i kad vas ugleda da ulazite u kafić ili dolazite na tulum, pa kad vas još nakon toga pita za mišljenje o nečemu .... odgovorite joj da je baš tu gužva, a vi biste rado o tome porazgovali na nekom intimnijem mjestu. I to je to.

15.04.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh