« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
OPA :)

Kada muškarci vole punije žene

U zemljama koje pate od oskudice hrane oblije žene oduvijek predstavljaju ideal ljepote, za razliku od zemalja koje žive u izobilju

Muškarci vole punije žene kad su ...
Muškarci vole punije žene kad su ... (Arhiva)
Više o

žene

,

stres

,

punije žene

,

muškarci

,

obline

Stres je sveprisutan i utječe na raznorazne aspekte života, a među njima se nalazi i jedan prilično neočekivani - kad su muškarci izloženi pojačanom stresu, njihov ukus za žene se promijeni i u fokus dolaze žene s više kilograma.

Znanstvenici tvrde da je potrebna veća količina stresa da bi se promijenila slika idealne žene u glavi muškarca, no potreban je stres koji obuhvaća sve aspekte života, jer muškarci koji žive u lošoj gospodarskoj situaciji nemaju takve preferencije.

>> Stres nas svagdašnji >>

Poznato je da se ideali ljepote i privlačnosti mijenjaju pod utjecajem okoline, medija i životnog stila, tako da znanstvenike ne čude rezultati. Tako je uobičajeno da, primjerice, u zemljama koje pate od oskudice hrane oblije žene oduvijek predstavljaju ideal ljepote, za razliku od zemalja koje žive u izobilju. 

Ideal ljepote ženskog tijela vrlo je fleksibilna stvar, zaključuju znanstvenici, jer dovoljno je promijeniti uobičajene medije koje pratite ili životni stil i vaše će se preferencije promijeniti.

27.05.2015. 20:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    silvija
    28.05.2015. 10:07
    kako ču privuči dečka
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh