« Muškarci
objavljeno prije 9 godina
HE HE

Zanimljive činjenice o muškom rodu

Nevjerojatnih 44 posto muškaraca priznalo je da ima barem jednu prijateljicu koju ne doživljavaju kao potencijalnu seksualnu partnericu

E, frajeri, frajeri ...
E, frajeri, frajeri ... (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

zanimljivosti

,

prijateljice

Muškarci su čudni, reći će vam svaka žena koja ih je upoznala dovoljno u životu, no i tu se motaju razni mitovi koji baš i nisu istiniti, pa kad neke stvari pitate muškarce, možete dobiti prilično iznenađujuće odgovore. 

Primjerice, jeddan od tih mitova su striptizete, jer je 37 posto muškaraca izjavilo da nikad ne bi ušlo u striptiz klub, što je definitivno velika brojka.

Masturbacija je neodvojiva od muškaraca, ali podatak o četvrtini muškaraca koji to redovito rade na poslu sigurno će vas natjerati da pozorno pratite koliko vremena kolege provode na WC-u, a što reći o onih 9 posto muškaraca koji se kunu da u životu nisu masturbirali - u vlastitom domu?!

Običo se kaže da muškarci ne mogu biti prijatelji sa ženama, no izgleda da niti to nije istina, jer je nevjerojatnih 44 posto muškaraca priznalo da ima barem jednu prijateljicu koju ne doživljavaju kao potencijalnu seksualnu partnericu. Naravno, i oni su izjavili da im je ipak draže muško društvo jer je manje komplicirano. 

Sigurno će vas barem jako zbuniti, ako ne i iznenaditi i brojka muškaraca koji dnevno barem jednom kažu volim te - vrlo velikih dvije trećine! Poznate golišave osobe također su vrlo privlačne, pa će 38 posto muškaraca kliknulo na sliku golog poznatog glumca ili pjevača da vidi sve detalje - da, muškog glumca ili pjevača ... 

I malo blamiranja muškaraca za kraj - čak četvrtina muškaraca redovito manikira nokte, a 22 posto ih je priznalo da je barem jednom u životu bubuljice na licu prekrilo korektorom. 

28.05.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh