« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
DOGAĐANJA

Jägerfest u Laubi

Svi oni koji su bili dio Jägerfesta imali su prilike posvjedočiti kako zvuči veliki hit Seven Nation Army od White Stripesa

Jägermeister Blasskapelle u akciji
Jägermeister Blasskapelle u akciji (Arhiva)
Više o

Lauba

,

Jägerfest

,

Jägermeister

Jägermeister je sinoć održao tradicionalni veliki godišnji event, ovoga puta pod nazivom Jägerfest, koji je pod voditeljskom palicom poznatog zabavljača Marija Petrekovića u raskošnom prostoru Laube okupio preko 600 gostiju. 

Uz dojmljivu scenografiju, glazbeno-scenski doživljaj zaokružila je najnovija njemačka atrakcija Jägermeister Blasskapelle - puhački ansambl upotpunjen bubnjarima i plesačima koji na potpuno jedinstven način interpretira glazbene klasike i novije hitove.

Svi oni koji su bili dio Jägerfesta imali su prilike posvjedočiti kako zvuči veliki hit Seven Nation Army od White Stripesa ili mega uspješnice Dr. Drea i Daft Punka u izvedbi na trubama, trombonima i saksofonima uz podršku bubnjeva, te zašto je ova petnaesteročlana skupina trenutno veliki hit koji oduševljava publiku gdje god se pojavi. 

Uz nastupe na mnogim festivalima u posljednje vrijeme, Jägermeister Blasskapelle su nedavno zabavljali i sve sretnike koji su prisustvovali finalu ovogodišnje Lige Prvaka, a, također, i brojne goste na velikoj  proslavi naslova prvaka Njemačke minhenskog Bayerna. Da dobre glazbe ne nedostaje do ranih jutarnjih sati pobrinuo se DJ Bizzo iz popularnog dvojca Bolesna braća.

Ivo Tudorić, brend menadžer Jägermeistera za Hrvatsku ovom je prilikom izjavio: „Koliko je  Jägermeister kao brend prihvaćen u Hrvatskoj i svijetu najbolje pokazuje činjenica da je riječ o najprodavanijem biljnom likeru na svijetu, koji je oduvijek imao sjajnu komunikaciju sa svojim potrošačima, vodeći računa o njihovim željama i očekivanjima. Osim toga, crno-narančasta kombinacija uz prepoznatljiv lik jelena oduvijek je bila sinonim za kvalitetu te ugodne trenutke  zabave s prijateljima u kombinaciji s inovativnim konceptima. Upravo smo to, vjerujem, uspjeli postići s ovogodišnjim Jägerfestom, kao uspješnim nasljednikom dosadašnjih velikih godišnjih evenata koje se iz godine u godinu u Zagrebu s nestrpljenjem očekuje."    

Da bi doživljaj bio potpun, ionako dojmljivu vizualnu kulisu zaokružile su prekrasne Jägerete, koje su samo za ovu priliku imale posebno dizajnirane oprave inspirirane čuvenim bavarskim narodnim nošnjama. 

18.10.2013. 12:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh