« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
UFF

Hyundai Veloster Zombie Survival Machine

Kad se dizajneri zaigraju za potrebe visokobudžetnog hollywoodskog blockbustera, dobijete opaku pilu

Ovim protiv zombija? Uvijek!
Ovim protiv zombija? Uvijek! (Automania)
Više o

World War Z

,

Hyundai Veloster

,

Zombie Survival Machine

Kraj svijeta je pred nama...Poslije mnogobrojnih kriza i ratova diljem planete, nad čovječanstvo su se nadvili crni teški oblaci koji ne donose ništa dobrog... 

U nekad zelenim vrtovima izgrađeni su bunkeri, a oko njih spaljena zemlja... Apokaliptični prizori su na svakom koraku i šokiraju... Preostalo je malo ljudi, Zemljom vladaju neki čudni životni oblici - zombiji...

Ne, nije to prognoza naše budućnosti (ali tko zna?)! Katastrofičan je to prikaz životnog okruženja nove video igre i kino filma 'World War Z' koji naprosto obožava supkultura u SAD-u. 

Kako preživjeti u svijetu kojim gospodare opasni zombiji vidi se u rješenju automobila Hyundai Veloster Zombie Survival Machine koji je posebno prepravljen za preživlajvanje i surovu borbu, a nas najviše oblikom podsjeća na automobile iz kultnog filmskog serijala Mad Max. 

Uostalom, pogledajte fotografije i koje je sve dodatke dobio serijski automobil Hyundai Veloster. U svakom slučaju ne obistinila se u stvarnosti potreba za takvim vozilom, koje je napravljeno samo u jednom unikatnom primjerku.

Cijeli tekst pročitajte na portalu Automania.hr

31.07.2013. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh