Metro-portal.hr

objavljeno 31.07.2013. 18:01:00
UFF

Hyundai Veloster Zombie Survival Machine

Kad se dizajneri zaigraju za potrebe visokobudžetnog hollywoodskog blockbustera, dobijete opaku pilu

Ovim protiv zombija? Uvijek!
Ovim protiv zombija? Uvijek! (Automania)

Kraj svijeta je pred nama...Poslije mnogobrojnih kriza i ratova diljem planete, nad čovječanstvo su se nadvili crni teški oblaci koji ne donose ništa dobrog... 

U nekad zelenim vrtovima izgrađeni su bunkeri, a oko njih spaljena zemlja... Apokaliptični prizori su na svakom koraku i šokiraju... Preostalo je malo ljudi, Zemljom vladaju neki čudni životni oblici - zombiji...

Ne, nije to prognoza naše budućnosti (ali tko zna?)! Katastrofičan je to prikaz životnog okruženja nove video igre i kino filma 'World War Z' koji naprosto obožava supkultura u SAD-u. 

Kako preživjeti u svijetu kojim gospodare opasni zombiji vidi se u rješenju automobila Hyundai Veloster Zombie Survival Machine koji je posebno prepravljen za preživlajvanje i surovu borbu, a nas najviše oblikom podsjeća na automobile iz kultnog filmskog serijala Mad Max. 

Uostalom, pogledajte fotografije i koje je sve dodatke dobio serijski automobil Hyundai Veloster. U svakom slučaju ne obistinila se u stvarnosti potreba za takvim vozilom, koje je napravljeno samo u jednom unikatnom primjerku.

Cijeli tekst pročitajte na portalu Automania.hr

31.07.2013. 18:01:00
http://metro-portal.hr/hyundai-veloster-zombie-survival-machine/79599/