Horoskop

Vodenjak

vodenjak

Mjesečni horoskop - 01.10.2019. do 31.10.2019.

LJUBAV: Obitelj vam je na prvom mjestu, jer ste je malo zanemarili zbog obaveza na poslu. Budite pažljiviji u planiranju vremena kako biste ostavili dovoljno mjesta za obaveze kod kuće, kako vas ukućani ne bi zaboravili. Sredina mjeseca vam je nepovoljan period, i upravo tada bi bilo dobro imati podršku kakva vam u takvim trenucima treba. Iznenadite partnera malim znacima pažnje, Neptun će vam dati dovoljno dobrih ideja jer je cijeli listopad u povoljnim konstelacijama prema vašem znaku. Opuštanje neka vam bude na prvom mjestu, zadnja dva mjeseca godine bit će naporna.

POSAO: Izbjegavajte bilo kakve "pametne" odluke sredinom mjeseca, pokušajte ostati usmjereni na ciljeve koje ste zacrtali unatoč nepovoljnim danima. Jednostavno budite ono što jeste, ne dajte se smesti i izbaciti sa staze koju ste odabrali. Rezultati će se pokazati vrlo brzo, stoga morate biti spremni na sve udarce koji će stizati i nadvladati ih svojom poslovičnom otpornošću na stres.

ZDRAVLJE: Unatoč sumanutom rasporedu, zdravlje će ovoga mjeseca biti uglavnom dobro, jedino malo pripazite na moguće prehlade.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vodenjak - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh