Horoskop

Vaga

vaga

Mjesečni horoskop - 01.10.2019. do 31.10.2019.

LJUBAV: Nije još sve izgubljeno, možete povratiti povjerenje partnera ili potencijalne ljubavi, no ono što vam kronično nedostaje ovog mjeseca je samopouzdanje. Ako uspijete nadvladati svoj karakter i prestati preispitivati svaku svoju odluku, možete napokon dobiti malo mira. Do kraja mjeseca sve će biti u redu, tako da ne trebate previše brinuti da će se dogoditi nešto što bi vam moglo donijeti probleme u ljubavnom životu i u odnosima s obitelji..

POSAO: Malo pritisnite kočnicu i spremite kartice na dno ladice, jer neki ljudi imaju ideje kako doći do vašeg teško zarađenog novca. Jednako tako, bilo bi dobro kad bi planove sveli na razumnu mjeru, jer su tijekom rujna nabujali pod utjecajem konstelacije planeta u vašem znaku. Ako ste bili dovoljno oprezni i niste se razbacivali obećanjima, problema neće biti, no ako ste krenuli veselo potpisivati, došlo je vrijeme za reviziju, ma kako brzo se to činilo. Jednostavno, budite svoji i sve će se tijekom mjeseca vratiti na svoje mjesto.

ZDRAVLJE: Stres će ovoga mjeseca u pojedinim trenucima biti neizdrživ, stoga hitro odlučite koji ispušni ventil ćete koristiti kako bi zaštitili svoje zdravlje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vaga - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh