Horoskop

Strijelac

strijelac

Mjesečni horoskop - 01.10.2019. do 31.10.2019.

LJUBAV: Nemojte dozvoliti da vas uguraju u neki odnos koji vam ne odgovara, budite svjesni svojih želja i osjećaja i postupajte prema njima. Obitelj vam je ovoga mjeseca najveća podrška i uz njihovu pomoć možete ostvariti što god vam padne na pamet, ma koliko se vama činilo da je to nemoguće. Posebno obratite pažnju na 18. listopada kada ćete moći u jednom danu upiti dovoljno energije za ostatak mjeseca zbog izuzetno povoljne konstelacije planeta koja se rijetko događa u ovom obujmu i snazi.

POSAO: Dobit ćete upravo ono što ste platili, niti više, niti manje. Stoga obratite pažnju na sve troškove tijekom listopada, jer povoljnih prilika definitivno neće biti. Na poslu ćete shvatiti da vas kolege uvažavaju bitno više nego što ste mislili, tako da ne bi bilo loše iskoristiti takvu situaciju i predstaviti neke ideje koje vam se vrte po glavi već neko vrijeme. No, prvih desetak dana mjeseca nije vam previše povoljno, nedostajat će vam volje, želje i snage za pokretanje novih stvari, tako da se pokušajte u tom razdoblju držati ispod nišana.

ZDRAVLJE: Prilično dobro, bez nekih većih promjena. Naravno, više kretanja se preporučuje i dalje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Strijelac - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh