« Clubbing
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
LJETOO

Hideout Festival predstavlja čak 13 velikih pool partyja na Zrću

I dok se u Velikoj Britaniji za Hideout još uvijek traži ulaznica više, manji broj istih dostupan je samo stanovnicima regije po cijeni od 430 kn preko sustava Eventim.

Na Zrću će opet biti vrelo
Na Zrću će opet biti vrelo (Hideout)
Više o

Aquarius

,

Zrće

,

Hideout 2013

Ono što ponekad skriva noć smjelo će otkriti dan, bar kad je riječ o glazbi i zabavi koja nas očekuje prvog tjedna srpnja na vodećem od brojnih glazbenih događaja ovog ljeta, Hideout Festivalu.

Uz najveći line up ovog tek dvije godine starog festivala, atraktivne boat partije i veliku regionalnu turneju od 03.- 05. srpnja na najpopularnijoj party plaži jadranske obale posjetitelje iz cijeloga svijeta očekuje nezaboravan dnevni program u obliku pool partija koji su se pokazali kao važan dio Hideoutove uspješne priče.

Na 13 najavljenih pool partija će tako nastupiti zvijezde samog festivala poput Hideoutove povratnice Heidi, tvorci ljetnih himni Hot Creationsa, utemeljitelj snažnog bassom okarakteriziranog Ram Records labela Andy C., već spomenuti velikani Circo Loca i Dirtybirda, ali i party početnici kao što su Motion, Face, Regulate i Zutekh.

Sastavni dio Hideoutove karavane su i domaći talentirani glazbenici, producenti i promotori koji će predstaviti najuspješnije regionalne elektronske etikete, ujedno i domaćini velike turneje po regiji.

Tako će Burek koji se visoko pozicionirao na svjetskoj glazbenoj karti s imenima poput Kinka, Toby Tobiasa i Vakule predstaviti Pytzek, zvuk splitskog Acilectra kojeg vrte Maceo Plex, Marco Carola, TiNi i Mark Antona na Zrće donose Mariano Mateljan, Lushi i Pille, bass će na obalu ispustiti Black Lightovi uzdanici RRRamon! i DMT, dok je za techno zadužen vodeći hrvatski promotor UES i Pete Dux koji je ovog ljeta dobio pozivnice za nastup u klubovima Sankeys u Manchesteru i The Space u Leedsu.

Body & Soul etiketu iz Beograda istaknut će vodeća ženska predstavnica regionalne elektronske scene Tijana T, a nezaboravni pool party s domaćim izvođačima usijat će svakako vodeći regionalni d'n'b producenti Filip Motovunski i Rahmanee.

Još vrlo malo nas dijeli od službenog početka festivalske sezone, kako bi skratili isčekivanje i pripremili se za plesno ljeto u kultnom zagrebačkom klubu Aquarius 24. svibnja Radio 808 predstavlja Hideout u sklopu velike festivalske regionalne turneje. Na bass flooru nastupaju: RRRamon!, DMT, Basta, Rea, a na house & techno flooru: Pete Dux, Examine, Toni Juranovic, Martyn Negro.

I dok se u Velikoj Britaniji za Hideout još uvijek traži ulaznica više, manji broj istih dostupan je samo stanovnicima regije po cijeni od 430 kn preko sustava Eventim.

www.hideoutfestival.com

www.facebook.com/hideout.exyu
www.twitter.com/hideout_exYu

15.05.2013. 19:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh