« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
TVORNICA

Drama Go-Go Swing Orchestra u Tvornici 27.5.

12 najpoznatijih hrvatskih glumaca izvodi glazbene hitove Arethe Franklin, Franka Sinatre, Ive Robića i drugih

Više o

tvornica

,

Tvornica kulture

,

Vedran Mlikota

,

zagreb-info

,

Zrinka Cvitešić

,

KK Medo

,

29. studenoga

,

masovna histerija

Tvornica kulture predstavlja glazbeni spektakl koji će se održati 27.5., a zamišljen je kao koncert na kojem će Zrinka Cvitešić, Mila Elegović, Bojana Gregorić, Barbara Rocco, Hana Hegedušić, Anja Šovagović, Iva Visković, Danko Ljuština, Igor Mešin, Vedran Mlikota, Goran Navojec i Filip Šovagović, pokazati svoje pjevačko umijeće.

Kako su svi redom pokazali da su izvrsni glumci, od kojih su mnogi dobivali i razne nagrade, vrijeme je da se prezentiraju publici u novom svjetlu.

Zrinka Cvitešić je poznata po pobjedi u prvoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" te po filmu "Što je muškarac bez brkova?" koji joj je donio nagradu na Sarajevskom filmskom festivalu.

Mila Elegović je poznata  po mnogim ulogama kako kazališnim tako i televizijskim ulogama.

Bojana Gregurić je hrvatska filmska, kazalisna i televizijska glumica, koja je u svojoj karijeri nekoliko puta osvojila nagradu za Večernjakovu Zlatnu ružu. Glumila je u Nasoj Maloj Klinici, Bibinom svijetu i mnogim drugim serijama.

Barbara Rocco, poznata po ulozi Anke Lovrić u popularnoj seriji "Najbolje Godine".

Hana Hegedušić je glumica koja je glumila u serijama "Bitange i Princeze", "Odmori se, zaslužio si" u filmu "Blagajnica hoće ići na more" i mnogim drugim.

Anja Šovagović je glumica koja je odigrala  40-tak glavnih uloga u kazalištu u režijama vrhunskih hrvatskih i europskih redatelja.

Iva Visković je glumica koja je hrvatskoj javnosti najpoznatija po ulozi u seriji "Ljubav u zaleđu".

Danko Ljuština je poznat po ulogama u serijama "Smogovci", "Lažeš Melita" "Bitange i Princeze", "Bumerang" i mnogim drugim filmskim i kazališnim ulogama

Igor Mešin je poznat kao voditelj glazbenog showa "Ne zaboravi stihove". Glumio je u "Našoj maloj klinici".

Vedran Mlikota, glumac kojeg svi pamtimo po ulozi u seriji "Naši i Vaši".

Goran Navojec, glumac koji je najpoznatiji po ulozi Dr. Tonija Grgeča u "Našoj maloj klinici" i "Odmori se, zaslužio si".

Filip Šovagović je glumac, redatelj, pisac i scenarist, koji je sa Goranom Navojcem glumio u seriji "Naša mala Klinika". Dobio je Oscara za ulogu u filmu "Ničija zemlja".

Kako ovi filmski i kazališni velikani  zvuče kad pjevaju, uvjerite se sami na velikom koncertu, koji Tvornica predstavlja u četvrtak 27.5.

Ulaznice su u prodaji u Tvornici kulture, Profilu Megastoreu (Bogovićeva 7), te na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 60 kuna u pretprodaji, a 80 na dan koncerta.

12.05.2010. 14:19:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh