« Clubbing
objavljeno prije 12 godina
GARDEN

Garden Bar otvara sedmu sezonu Garden festivala

Posebni gost ovogodišnjeg otvorenja je svjetski poznati venecuelanski DJ Trujillo koji će jednom mjesečno puštati glazbu u Zadru

The Garden Lounge Bar & Restaurant
The Garden Lounge Bar & Restaurant (Arhiva)
Više o

The Garden Festival

,

The Garden Lounge Bar

,

DJ Trujillo

Sezona festivala, koji iz godine i godine u sve većem broju privlači turiste željne odmora i vrhunske zabave, počinje 18. svibnja otvorenjem devete sezone GARDEN bara.

The Garden Lounge Bar & Restaurant deveto ljeto krasi zadarske bedeme. Smješten na stoljetnim zidinama ovog savršeno formiranog povijesnog grada,  The Garden Lounge Bar & Restaurant posljednjih je godina upisao grad Zadar i hrvatsku obalu na svjetsku mapu kao neizbježnu ljetnu destinaciju i predstavlja jedan od čimbenika zbog kojih svjetski mediji grad Zadar posljednje nekoliko godina proglašavaju najboljom turističkom destinacijom na Jadranu.

Posebni gost ovogodišnjeg otvorenja je svjetski poznati venecuelanski DJ Trujillo koji će jednom mjesečno puštati glazbu u Zadru, a uz njega na posebnom vikend otvorenju 18. i 19. svibnja nastupat će i hrvatski DJ mirzaisfab te Gardenovci Dean "Sunshine" Smith i Bobby Beige. Naravno, uz odličnu glazbu gosti će moći uživati u koktelima zadarskog tradicionalnog likera Maraschino.

Ovogodišnji The Garden Festival održava se od 4. do 11. srpnja 2012., pod motom 'The story so far...' i otvara novu stranicu svoje povijesti na novoj lokaciji u Tisnom na Murteru. Kroz osam dana trajanja nudi pravi glazbeni užitak uz Jadransko more i nastupe svjetskih imena kao što su Nicolas Jaar, Kenny «Dope» Gonzales, Jose Padilla, Norman Jay i mnogi drugi.

14.05.2012. 15:34:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh