« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
PARTY

Funk & Soul Tour u zagrebačkom Maraschinu

Nakon Smoove & Turrella u Pepermintu, Funk & Soul Tour se nastavlja, a destinacija je Maraschino Bar na Cvjetnom trgu

Soopasoul
Više o

Cvjetni trg

,

San Pellegrino Beach Festival

,

Maraschino bar

,

Soopasoul

Soopasoul je vrhunski funk & soul projekt čija izdanja krase etikete poput Hed Kendi i Jalapeno records, ujedno utočište trenutno najjačim imenima groovy scene, kao što su Kraak & Smaak, Smoove & Turrell, Max Sedgley, Dr. Rubberfunk, Fort Knox Five i drugi.

Danny Bennet, DJ, producent, multiinstrumentalista i ključna osoba Soopasoula, veteran je glazbe i svjetski putnik koji je rasplesao sve kontinente, brojne klubove i festivale. Ono što donosi jest vrhunski funky zvuk sa primjesama hip-hopa, te breakbeata, sadrži mnoštvo brassova i izvrsnih vokala, što mora rezultirati plesom i željom za zabavom. Glazba Soopasoula je korištena u mnogim marketinškim platformama i reklmama, te je prisutna u desetak filmskih soundtrackova.

Uz Soopasoul, tu je domaći heroj i resident Maraschina, zadranin Aldo Morro kojeg je javnost upoznala nakon pobjede Dj Battle showa Otvorenog radija. Savršen spoj pošto je Aldo otvorio nastup legendarnom Dimitriju from Paris prošlo ljeto na San Pellegrino Beach Festivalu.

Još jedna večer za pamćenje i najava San Pellegrino Beach Festivala koji se održava 28.- 30. lipnja u Umagu. Maraschino 27. siječnja je posebno i ekskluzivno mjesto za 300 ljudi, koje oni željni prave zabave i plesa, vrhunskog funk & soula, ne smiju nikako zaobići ni propustiti, posebno iz razloga što ćemo te večeri otkriti prve izvođaće sljedećeg San Pellegrino Beach Festivala. Cijena ulaznice je simboličnih 30kn.

 

23.01.2012. 16:18:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh