« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina
NOVOSTI

Fiat Agea - svjetska premijera

Fiat Agea: svjetska premijera trodijelne limuzine na Istanbul Autoshow 2015 – ima prepoznatljiv talijanski stil s puno prostora u unutrašnjosti

Fiat Agea proizvodit će se u Turskoj
Fiat Agea proizvodit će se u Turskoj (Automania)
Više o

Fiat Agea

Fiat je na autosalonu Istanbul International Autoshow koji se održava od 22. do 31. svibnja 2015 pokazao kao svjetsku premijeru automobil Fiat Agea. Radi se o sedanu, trovolumenskoj limuzini sa četvora vrata, oblik karoserije koji je izuzetno popularan u Turskoj.

Harmonijske linije i prepoznatljiv talijanski stil s puno prostora u unutrašnjosti glavne su odlike ove premijere. Kompaktna limuzina rezultat je suradnje između Centro Stile FCA u Italiji i Tofaş R&D u Turskoj.

Serijska proizvodnja počet će od jeseni 2015. godine u Fiatovoj tvornici Tofaş u gradu Bursa u Turskoj, a izvozit će se u više od 40 svjetskih država, od Europe, preko Istoka pa do Afrike.

Fiat Agea ima klasičan trodijelni oblik, sa četvora vrata i repom u obliku povećeg prtljažnika. Karoserija je dugačka 4,5 metra, široka 1,78 i visoka 1,48 metar uz međuosovinski razmak 2,64 metara te za svoje kompaktne dimenzije pruža maksimalan prostor u unutrašnjosti. Može prevesti pet osoba, a prtljažnik je obujma 510 litara.

Više detalja pročitajte na portalu Automania.hr

23.05.2015. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh