« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina
LJEPOTICA

Morgan Aero 8

Morgan Aero 8: povratak u eru britanskih open automobila iz 60-tih – novi ovjes, aluminijska karoserija i šasija, poboljšana aerodinamika te BMW 4,8 V8 motor sa 367 KS

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Automania)
Više o

Morgan Motor Company

,

Morgan Aero 8

Po mnogima Morgan Motor Company jedna je od rijetkih koja proizvodi automobile koji  izgledaju jako lijepo, a ispod lima je tehnika sportskog zvuka i visokih performansi kao da je došla ravno s trkaće piste.

Takva je i aerodinamična zvijer na fotografijama. Radi se o modelu automobila Morgan Aero 8 koji premda izgleda tradicionalno dizajniran ispod lima ima najmoderniju tehniku i tehnologiju koju se može pronaći na svijetu.

Naravno radi se o klasičnom engleskom sportskom dvosjedu roadsteru otvorenog tipa, dugačkog poklopca motora sprijeda i izuzetno kratkog repa. Izuzetno uspješno 'sakriva' čvrsti krov koji se može podignuti i zatvoriti kabinu u potpunosti.

Takve automobile rade od 60-tih godina prošlog stoljeća. Ova verzija dobila je poboljšanu aerodinamiku, novi ovjes, zračne jastuke, anti-roll kavez i unaprijeđenu šasiju.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

22.05.2015. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh