« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
UMAGINATION

Fatboy Slim u Umagu 28. svibnja

Velik interes za prvi nastup kralja elektronskog beata u Hrvatskoj

(Myspace)
Više o

elektronska glazba

,

Umag

,

zlatne nanočestice

,

rođeni 26. studenoga

,

Rundek Cargo Trio

Legenda svjetske elektronske scene Fatboy Slim nastupit će u Umagu 28. svibnja u sklopu programa Beck'sperience, koji na domaću scenu dovodi vodeća imena elektronske glazbe.

Prvi promotivni kontingent od 1500 karata već je rasprodan pa je u prodaju pušteno još 1000 karata po promotivnoj cijeni od 125 kuna, a nakon 17.svibnja karte će se prodavati po cijeni od 160 kuna.

Velik broj prodanih karata potvrđuje ogroman interes za njegov nastup pa se očekuje da će se na stadionu Stella Maris okupiti publika iz svih dijelova Hrvatske te iz regije, uključujući Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Mađarsku, Austriju i Italiju.

Fatboy Slim je britanski DJ i producent te pionir elektronske plesne glazbe čiji su nastupi znali privući i više od 200 000 ljudi, poput već legendarnog nastupa na Brighton Beachu i Beach Boutique performansa u Brazilu i Australiji.

Na stadionu Stella Maris će predstaviti svoj legendarni DJ stil koji mu je donio titulu kralja elektronskog beata, a njegov nastup bit će popraćen vrhunskim scenskim efektima, light showom te video projekcijama.

Fatboy Slim u Hrvatsku dolazi s pratećom ekipom na sam dan nastupa privatnim zrakoplovom.

Umag je najmanji grad u kojem će Fatboy Slim nastupiti u sklopu turneje tijekom 2010. godine, što jamči da će njegov nastup biti poseban i nezaboravan.

UMAGINATION planira i ubuduće organizirati gostovanja vodećih svjetskih DJ-a u Umagu i učiniti ga prepoznatljivom lifestyle destinacijom i središnjom pozornicom plesne glazbe u Hrvatskoj.

Karte za nastup Fatboy Slima u Umagu mogu se naći u Eventimu i u dućanima Transport Footweara. Ukoliko budu raspoložive, karte će se na sam dan nastupa moći kupiti po cijeni od 180 kuna. Karta vrijedi kao ulaznica na sva događanja vikend programa.

Vikend program - ulaz na sva događanja u sklopu programa s kartom za nastup Fatboy Slima:

Petak, 28. svibnja

18:00 - 22:00  Fatboy Slim warm up party - DJ Danny K (HR)
22:00 - 01:00  Stadion Stella Maris - Fatboy Slim
01:00 - 05:00  After party - XPERIAnce party by Sony Ericsson XperiaTM X10 - klub Jimmy Woo - DJ Simon Adams (ITA)

Subota, 29. svibnja

16:00 - 20:00  BBQ & beach party - beach bar Goldfish - DJ Carlo (HR)
22:00 - 04:00  FHM party - klub Jimmy Woo - DJ Danny K (HR)

13.05.2010. 10:18:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh