« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
KONCERT

Easy Star All Starsi večeras u Aquariusu

Nekolicina obožavatelja prije koncerta upoznat će članove grupe koji su se okupili oko njujorškog labela Easy Star

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Menart)
Više o

Aquarius

,

koncert

,

Easy Star All Stars

Nakon više od dva mjeseca čekanja, Easy Star All Stars su napokon u Zagrebu! Bend je upravo na putu a do koncerta nas dijeli samo nekoliko sati. Nekolicina obožavatelja prije koncerta upoznat će članove grupe koji su se okupili oko njujorškog labela Easy Star i koji su stekli slavu zahvaljujući izvrsnim cover albumima glazbenih legendi kao što su Pink Floyd (Dub Side of the Moon), Beatles (Easy Stars Lonely Hearts Dub Band), Radiohead (Radiodread) i posljednji remix album Dubber side of the Moon.

Koncert počinje prije 22 sata a za party nakon koncerta zaduženi su reggae/dub/dubstep zagovornici: Bass Culture &Dr Obi!

Bitno je napomenuti da bend na ovoj turneji promovira "Dubber side od the moon", kompletno remixirano izdanje njihove velike uspješnice "Dub side of the moon" i to u suradnji s vanjskim producentima te članovima proširene Easy Star obitelji kako bi pjesmama udahnuli novi zvuk. A na koncertu će izvesti i autorski material s još neobjavljenog albuma First light.

Večeras je Zagreb u znaku duba, zato požurite po ulaznice jer su na prodajnim mjestima još uvijek 120 kn a na ulazu u klub cijena će iznositi 140 kn. S obzirom da je ovo jedino veliko strano gostovanje ovaj tjedan u Zagrebu, očekuje se mnogo zaljubljenika u ovaj spoj rocka, duba i reggaea.

Pretprodajna mjesta:

Aquarius Music Shop (Varšavska 11, Maksimirska 16)

Rockmark (Berislavićeva 13)

Kingston (Radićeva 3)

i blagajna kluba Aquarius

17.02.2011. 13:31:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh