Metro-portal.hr

objavljeno 17.02.2011. 13:31:14
KONCERT

Easy Star All Starsi večeras u Aquariusu

Nekolicina obožavatelja prije koncerta upoznat će članove grupe koji su se okupili oko njujorškog labela Easy Star

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Menart)

Nakon više od dva mjeseca čekanja, Easy Star All Stars su napokon u Zagrebu! Bend je upravo na putu a do koncerta nas dijeli samo nekoliko sati. Nekolicina obožavatelja prije koncerta upoznat će članove grupe koji su se okupili oko njujorškog labela Easy Star i koji su stekli slavu zahvaljujući izvrsnim cover albumima glazbenih legendi kao što su Pink Floyd (Dub Side of the Moon), Beatles (Easy Stars Lonely Hearts Dub Band), Radiohead (Radiodread) i posljednji remix album Dubber side of the Moon.

Koncert počinje prije 22 sata a za party nakon koncerta zaduženi su reggae/dub/dubstep zagovornici: Bass Culture &Dr Obi!

Bitno je napomenuti da bend na ovoj turneji promovira "Dubber side od the moon", kompletno remixirano izdanje njihove velike uspješnice "Dub side of the moon" i to u suradnji s vanjskim producentima te članovima proširene Easy Star obitelji kako bi pjesmama udahnuli novi zvuk. A na koncertu će izvesti i autorski material s još neobjavljenog albuma First light.

Večeras je Zagreb u znaku duba, zato požurite po ulaznice jer su na prodajnim mjestima još uvijek 120 kn a na ulazu u klub cijena će iznositi 140 kn. S obzirom da je ovo jedino veliko strano gostovanje ovaj tjedan u Zagrebu, očekuje se mnogo zaljubljenika u ovaj spoj rocka, duba i reggaea.

Pretprodajna mjesta:

Aquarius Music Shop (Varšavska 11, Maksimirska 16)

Rockmark (Berislavićeva 13)

Kingston (Radićeva 3)

i blagajna kluba Aquarius

17.02.2011. 13:31:14
http://metro-portal.hr/easy-star-all-starsi-veceras-u-aquariusu/55478/