« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
PARTY

Domaćica party i seksi medicinske sestre u The Movie Pubu

Vikend s dva opaka partyja sprema se u The Movie Pubu

Dva opaka partyja na rasporedu ovog vikenda
Dva opaka partyja na rasporedu ovog vikenda (The Movie Pub)
Više o

zagreb-info

,

program

,

The Movie Pub

,

Domaćica party

,

Prva pomoć party

Kultno zagrebačko okupljalište mladih i svih koji se tako osjećaju The Movie Pub (Savska cesta 141) pobrinut će se da ni ovaj vikend ne ostanete zakinuti za vrhunsku zabavu. U četvrtak je na repertoaru opaki Domaćica party a u petak još opakiji Prva pomoć party.

Naime, u četvrtak će se pobrinuti da u pubu vlada prava čista zabava seksi domaćice lokala obučene kako i priliči pravim damama u outfit - francuskih sobarica, oh la, la! No, ako ste pomislili da će party biti francuski orijentiran, grdno ste se prevarili! DJ Zoky će od 21 sat za mix-pultom puštati 101% domaće hitove iz nezaboravnih i nikad prežaljenih 80-ih i 90-ih godina. Moto večer je 'sve po 10 kuna' jer se sva cuga dijeli šakom i kapom po - 10kn.

Nemojte se brinuti za mamurluk nego slobodno uživajte jer će se u petak za vas pobrinuti seksi medicinske sestre na Prva pomoć partyju. Pomoći će gostima da se riješe glavobolje dijeleći u špricama lijekove za mamurluk - medicu i Jagermaister. Za vrhunsku zabavu zadužen je DJ Zoky koji će hitovima domaće i stane produkcije podgrijavati miks-pult od 21 sat.

23.02.2011. 12:19:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh