« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
NAŠE GORE LIST

DJ Bronson ove subote u Babbaru

Babbar se odlučio pružiti priliku i domaćim snagama, a prvi je DJ Bronson koji trenutno nastupa širom regije u najuglednijim klubovima

DJ Bronson
DJ Bronson (Babbar Dark)
Više o

hip hop

,

zagreb-info

,

Babbar

,

DJ Bronson

,

r&b

Nakon što nam je Babbar u mjesec dana predstavio niz glazbenih žanrova popračenih stranim gostovanjima kao što su Fare Soldi, Dan McKie, Shazalakazoo, Haris Pilton, El Mano u sljedećih mjesec dana fokus će biti na domaćim imenima, a prvo od njih ove subote, 20. studenog je DJ Bronson.

Tko je DJ Bronson?
Klupski i radio DJ, rođen u Splitu, živio i radio 14 godina u New Yorku gdje je diplomirao menadžment i poduzetništvo, proveo je zlatne devedesete godine u kolijevci hip hop kulture New York te stekao brojne kontakte i iskustva u glazbenoj industriji.

2008. je jeo piletinu s Ice T-em, a davne 1986. koristio WC Mate Miše Kovača. Trenutno živi na relaciji Split-Šibenik-New York-Zagreb, i nastupa širom regije u najuglednijim klubovima zajedno s poznatim DJ-ima i izvođačima.

Član je Blackout kolektiva, menadžer je producenta Marvela, ima svoju emisiju na xSTatic FM te se smatra jednim od vitalnih dijelova hrvatske hip hop scene.

Za Babbar je priredio specijalni old school hip hop, r&b, dancehall set koji nas vraća u zlatne dane hip hop kulture osamdesetih i devedestih, a Babbar je priredio posebnu ponudu od 21-23 sata kada su žestoka pića snižena za 50% posto kako bi imali osjećaj da ste se zbilja vratili u neko drugo vrijeme. Pušenje je dozvoljeno, a ulaz besplatan.

Info & Reservations: +385977999977
facebook.com/babbarzagreb

17.11.2010. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh