« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
UNDEGROUND SESSIONS

Detroit Techno & Swedish Techno Night u Fanaticu

Stari techno hitovi, neki od njih i s vinila, ispunit će plesni podij Fanatica

Detroit Techno & Swedish Techno Night u Fanaticu
Detroit Techno & Swedish Techno Night u Fanaticu (Underground Sessions)
Više o

zagreb-info

,

Tara White

,

izbori u tunisu

,

Zagrob

U četvrtak, 28.10.2010., oriGIGIpromotion vam predstavlja posebnu ''Underground Sessions'' večer pod nazivom ''Detroit Techno & Swedish Techno Night''! 

Kroz stare i nove hitove detroit techna provozati će Vas jedina osoba u Hrvatskoj relevantna predstavljati Detroit, riječ je o DJ N-teru, jednom od osnivača Crobot Crew-a, koji samo za ovu prigodu sprema specijalni techno set!! N-Ter je prvi Hrvatski producent koji je izdao za record labele u Detroitu kao što su legendarni ''Ghettotech'' label, ''Databass Records'' ili ''Puzllebox Records'' i ''Twilight 76''.

Uz to, jedini je DJ iz Hrvatske koji je nastupao na ''Detroit Electronic Music Festival-u'', jednom od najvećih festivala elektronske glazbe u Americi te je jedini Hrvatski DJ koji surađuje sa ''Detroit Techno Militom''.

Kroz hitove švedskog techna provozati će vas DJ Simeon koji samo za ovu prigodu sprema specijalni ''Only Vinyl'' techno set u kojem možete očekivati odabrane klasike izdane na pločama do 2005. godine.

Obucite se ludo kao nekada, pripremite plesne cipele i dođite u klub Fanatic na Ribnjaku kako bi bili dio ove nezaboravne i jedinstvene večeri!! Početak partyja je u 23 sata a ulaz u klub je besplatan.

Detalje pogledajte na Facebooku!

 

12.10.2010. 17:32:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh