« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
POKLANJAJU TELKU

Bolesna Braća s gostima ovog petka u Aquariusu

S Bolesnom Braćom nastupit će i Maya Azucena, poznata po suradnji s Gibom, te Ida Prester i Kristijan Beluhan, a jednom će sretniku Braća pokloniti i LCD televizor

Bolesna Braća
Bolesna Braća (Aquarius)
Više o

koncert

,

Ida Prester

,

lokalni pljuskovi

,

HDZ Uskok

,

Jean-Michel Nicolier

,

zlatnik

Do velikog koncerta Bolesne Braće još je manje od 5 dana, a Bizzo Brigante, Baby Dooks i bend donose odlične novosti za sve one koji će u petak biti na njihovom „tulumu" u Aquariusu - odlučili su jednog posjetitelja na koncertu počastiti najnovijim i skupocjenim modelom LCD televizora kojim će prelazak na digitalni signal, koji je top-tema ovih dana, biti još jednostavniji. 

LCD dijagonale 101cm sigurno će pristajati svakom domu, a gledanje utakmica, filmova ili spotova Bolesne Braće na takvom će „stroju" biti posebno iskustvo. Prema interesu koji vlada u Zagrebu, Aquarius će u petak biti mjesto najbolje zabave i na taj dan sigurno neće imati konkurenciju.

Svi koji su ikada išli na Blackout, ovaj će petak zatulumariti zajedno s Bolesnicima ali i s njihovim gostima. Kao posebna gošća večeri najavljena je Maya Azucena, poznata i po suradnji s Gibonnijem, a na sceni uz Bolesnike nastupit će poznata voditeljica i članica Lollobridgide, Ida Prester i pjevač Kristijan Beluhan, njihovi gosti na albumu „Veliki umovi 21. stoljeća".

Ida i Bolesnici surađivali su na pjesmi „Kartica Nensi Hohnberger", a Kiki Beluhan gostovao je na pjesmi „Mali majmun čita" koja se uz „Starog reppera" i „Utjehu kod Đurđe" zavrtila na svim radijskim postajama ovog ljeta i postigla izuzetan uspjeh.

A koncert Bolesne Braće jedan će posjetitelj sigurno zapamtiti za cijeli život - jer će osvojiti najnoviji model LCD televizora (101 cm): 

„Bila nam je želja da na ovom koncertu napravimo nešto stvarno cool jer ne nastupamo baš  svaki dan. Htjeli smo nagraditi nekog od naših fanova da mu naš  koncert ostane i po tome u sjećanju.  Vjerujemo da će ta osoba biti sretna zbog poklona.  I nećemo ga preko neke žnjore zadržati za sebe - makar ni to ne bi bilo loše, haha.. To je mali znak pažnje za ekipu koja će se u petak zabavljati s nama."- izjavio je Bizzo Brigante.

Svima će na ulazu biti otrgnut kupon s ulaznice, a na kraju koncerta Bolesnici će izvući broj sretnog dobitnika. Zato požurite po ulaznice jer je ovo savršena prilika da osvojite vrlo vrijednu nagradu i da se pri tome odlično zabavite! Sretno svima!

Ulaznice za koncert još uvijek možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima, po cijeni od 60 kn:

Dirty Old Shop-Tratinska 22/
Profil Megastore-Bogovićeva 5
Dancing Bear-Gundulićeva 7/
Aquarius-Varšavska 13/
Aquarius-Maksimirska 16
Sirius-Importanne Galerija - Iblerov trg/
Aquarius - Aleja Matije Ljubeka bb,
Rockmark - Berislavićeva 13/
No Sikiriki - Nova cesta 88

12.10.2010. 13:56:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh