« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
KONCERT

Debeli Precjednik i Mašinko u Ksetu

Osječki punk rock bend večeras dolazi održati tradicionalni godišnji koncert, a publici se predstavlja i novi zagrebački bend Mašinko

debeli precjednik
debeli precjednik (Debeli Precjednik/Facebook)
Više o

KSET

,

Debeli Precjednik

,

seminar

Od nastanka benda 1994. godine pa sve do danas Debeli Precjednik je svirao s najvećim imenima na svjetskoj punk sceni kao što su: SNFU, Lagwagon, Me first and the Gimme Gimmes, HC Andersen, H20, Toy Dolls, Against Me!, A Wilhelm Scream, Ignite, Terror, Beatsteaks i mnogi drugi.

Više od 500 odsviranih koncerata i 4 velike europske turneje trebale bi biti najbolji pokazatelj koliko ovaj bend vrijedi i treba vidjeti uživo.

Bend je izdao tri albuma, "Rat(her) Burnt His Record", "Fist From East" i "Through The Eyes Of The Innocent" i veliki broj demo snimaka, 7", a pojavili su se i na velikom broju kompilacija.

Preko Italije, Francuske, Njemačke, Češke, Danske, Norveške i šire, svirali su u gotovo svim zemljama Europe i to na velikim festivalima kao što su "Deconstruction Tour" i "Sziget".

Provokativni, angažirani, i socijalno osvješteni, uživo eksplozivni, beskompromisni, sa snažnim osjećajem za melodiju i uvijek u petoj brzini, Debeli na najbolji način pokazuju kako zvuči hardcore punk koji sviraju.

Ovoga imati ćete priliku čuti novi, zagrebački punk band Mašinko čiji su članovi već pekli zanat u Dolibasiji, Antenatu i koji je u kratkom roku već održao nekoliko zapaženih nastupa od kojih se posebno ističe onaj kada su nastupili u PAUK-u ispred punk legendi The Adicts...

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30kn možete kupiti u KSET-u i Dirty Old Shop-u. Na ulazu će koštati 40kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21 i 30.

Debeli Precjednik (Osijek) - www.myspace.com/fatprezident
Mašinko (Zagreb) - www.myspace.com/masinko

18.06.2010. 09:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh