« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
MOČVARA - TJEDNI PROGRAM

Daniel 'Džuli' Popović ove subote u Močvari

U srijedu stiže legendarni space/prog/rock bend Ozric Tentacles, u četvrtak Damir Avdić promovira svoj novi album, petak je rezerviran za Pistolero, a u subotu 'Daj obuci levisice' - OSVOJITE UPAD

Džuli
Džuli (Močvara)
Više o

močvara

,

Daniel Popović

,

zagreb-info

,

nagradna igra

,

Pistolero

,

Ozric Tentacles

,

Damir Avdić

,

Džuli

Srijeda/ 17.11./ 20h/ Ozric Tentacles

Ove srijede u Močvaru nam stiže space progressive rock skupina Ozric Tentacles iz Velike Britanije.

Osvojite upad na Metro portalu!

Ozric Tentacles nastaju 1984. na nasljeđu psihodeličnih rock bendova kao što su sci-fi rokeri Hawkwind ili eksperimentalni fusion jazz-rock brijači Gong. Tijekom svoje gotovo tridesetogodišnje karijere, objavili su 30-ak albuma i prodali preko milijun nosača zvuka, iako nikad nisu potpisali ugovor s nekom većom izdavačkom kućom.

Ozrici se zaista mogu zvati glazbenom institucijom, a neki od njihovih albuma s pravom nose epitet remek djela psihodelične glazbe u koju su inkorporirani razni utjecaji u njihov karakteristični space-prog-rock izričaj: od duba, ambienta i raznih tribal elemenata sa svih strana svijeta, pa sve do breakbeata ili drum'n'bassa u novije vrijeme.

ozric400.jpg
Ozric Tentacles

U 21. stoljeću svojoj su glazbi dodali novu dimenziju s mnoštvom dodatnih elektronskih efekata i plesnog groovea, čemu najbolje svjedoči sjajni "The Hidden Step", s kojim su Ozrici ponosno zakoračili u novi milenij. Nakon 6 godina, ponovno dolaze u Močvaru u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviraju odlični studijski "The Yumyum Tree" album.

+ Zmayo (Pistolero)
DJ podrška je Zmayo, pasionirani Ozric ljubitelj i Pistolero rezident. Očekujte opasnu dozu psihodeličnog breakbeata.
www.myspace.com/zmayo_dj

www.ozrics.com
www.myspace.com/ozrictentacles

upad u pretprodaji: 75 kn, na dan koncerta na blagajni kluba: 90 kn
Vrata 20:00 Početak 21:30

Četvrtak/ 18.11./ 20h/  Cener Live u Močvari
Damir Avdić
(Bosna i Hercegovina)

Diplomatz hardkor škole. Graha. Frontmen tuzlanskog punk rock benda Rupa u zidu. Pisac. Glumac. Muzičar. Oštar poput britve. Beskompromisan. Damir Avdić. To su samo neke riječi kojima bi se opisao Damir Avdić - jednostavan, trezven i bez ijedne dlake na svom otrovnom jeziku - moderni anti-kantautor koji o svijetu oko sebe govori na jedan sasvim poseban način.

diplomatz-400.jpg
Damir Avdić

Rat je prošao, ali tragovi su ostali i Damir Avdić je imao još mnogo toga za reći i skoro deset godina nakon tužnog razaranja čitave jedne generacije. 2004. godine izdaje svoj prvi roman "Na krvi ćuprija" (Bratstvo duša) te debitantski solo album "...od trnja i žaoka" (Slušaj najglasnije!) kao svojevrsni soundtrack za taj roman koji govori o ratnom i poslijeratnom razdoblju u Bosni. Nastupi koji su uslijedili proširili su legendu o Damiru Avdiću kao o umjetniku riječi, pjevaču, piscu, gitaristu i bendu u jednoj iznimnoj osobi.

Početkom 2010. godine došlo je vrijeme za još jedan zvučno-poetski uradak - ideje su pale na plodno tlo, duša i ruke iznjedrili su novu dozu bijesnih tekstova i čvrstih riffova, a rezultat svega je novo Moonlee Records izdanje - Avdićev treći album "Život je raj" koji promovira u Močvari.

Jeste li spremni na izravne poruke, koje ne ostavljaju mjesta iluzijama i idu u samu srž stvari? Pristajete li na to da će vas i same zaboljeti ono o čemu Damir Avdić govori, s toliko srca, ali istovremeno i razuma? I vidite li se kako razmišljate o tome i puštate da vam se otvore rane za koje samo mislite da su dobro zašivene i odavno zarasle?

www.myspace.com/damiravdicc

Vrata 20h, početka 21h
upad: 35 kn

Petak/ 19.11./ 22h/ Trip To Pistolero

t2p-400.jpg
Trip To Pistolero

Močvara vas vodi na putovanje od dub&dubstepa preko psy-trance-a do drum'n'bassa uz sljedeće DJ-e:

Pistolero DJs
Zmayo
Pelks
Trip To Zion DJs

Danny Bowy
Jan Becele
Visuals

Wild Bronco vs Trip to Zion VJs

Pistolero
Pistolero ekipa je audio-vizualni dj/vj kolektiv čiji je cilj promicanje kvalitetne glazbe i video umjetnosti, posebice breakbeata i njegovih fuzija sa srodnim glazbenim pravcima.
http://www.myspace.com/pistolerobreaks

Trip To Zion
Ekipa Trip To Ziona korača prema svom šestom rođendanu, a iza sebe ima pregršt organiziranih koncerata i party druženja po raznim zagrebačkim klubovima, kao i promotivnih aktivnosti za druge klupske večeri i festivale. Također su stalni gosti Seasplash & Outlook festivala, koji su prožeti VJ & DJ izdanjima Trip To Zion kolektiva..
http://www.myspace.com/triptozion

upad: 20 kn do ponoći, 30 kn nakon ponoći

akcije: upad s pozivnicom do ponoći džaba, grupne karte, gratis karte „Sretna ruka", tko prvi kupi 2 Močvarna koktela odjednom dobija kartu za Trip To Zion party 11.12. (opširnije na www.mochvara.hr/koktel)

Subota/ 20.11./  22h/ Dirty Dancing - Daniel Popović

dirty-400.jpg
Daniel Popović

Newsflash! Newsflash! Newsflash! Na već legendarnom i najboljem smash 80s disco partyu ovoga puta uz DJ Davida Hasselhoffa nastupa nitko drugi nego Daniel fuc... Džuli Popović! Da, da, upravo taj Danijel Popović koji je na Euroviziji 1983. predstavljao ex-Yu svojim planetarnim megahitom „Džuli".

Osvojite upad na Metro portalu!

Drugi ultra-mega-dojaja-zaakon hit za koji znamo da pjevušite svaki puta kada se pripremate za večenji izlazak je „Daj obuci levisice". Stoga, obuci levisice i dovuci se u Čvaru! Za tenisice nakon prljavog plesanja na dance flooru do jutra ne garantiramo da će biti bijele.

upad: 25 kn do ponoći, 30 kn nakon ponoći

akcije: posjetitelji s imenom Daniel/a, Danijel/a, Julie i Džuli rođeni 1983 god. (ponesite osobne) imaju džabe upad, grupne karte, gratis karte „Sretna ruka", prvih 10 ljudi koji kupe Močvarni koktel osvajaju nagradnu LP ploču iz 80ih po izboru - u suradnji sa second hand shopom Free Bird (opširnije na www.mochvara.hr/koktel)

15.11.2010. 15:34:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh