« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
MASTERS - RAVNICE

Concorde Club dovodi poznatog britanskog DJ-a El Harva

El Harvo je britanski DJ i showman iz respektabilnog Futureboogie kolektiva

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (El Harvo)
Više o

Ravnice

,

Masters

,

zabrana hrvatskih reklama

,

Schengefest

,

odgovor Tadiću

U subotu, 4. rujna u klubu Masters na Ravnicama Concorde Club u goste dovodi El Harva, poznatog britanskog DJ-a iz još poznatijeg Futureboogie kolektiva.

Concorde Club je nova klupska večer bazirana na svim derivatima disco zvuka, a održava se dvomjesečno po zagrebačkim klubovima i prostorima "intimnije" atmosfere. Cilj je predstaviti kako nove, tako i stare zvukove svih smjerova disco glazbe, te obogatiti ponudu zagrebačkog noćnog života, prvenstveno za 'disco populaciju', kao i sve one koji to žele postati.

el_harvo.jpg
El Harvo

Na repertoaru su smjerovi od klasičnog disca do novog disca, boogie, funka, cosmic, italo disca, sve do raznih kombinacija ostalih smjerova elektronske plesne glazbe gdje je disco prizvuk ostavio popriličan trag u produkciji. Standardnu postavu čine DJ-i Savage, Kelzo i hrwo E.

Za početak nove Concorde Club sezone u goste dolazi El Harvo, poznati britanski DJ i showman iz respektabilnog Futureboogie kolektiva (kojeg pored njega čine i Joe90 i Kid Bongo), a  koji dijelu naše publike i nije nepoznanica jer ga možemo nazvati i rezidentom Garden Festivala u Petrčanima kod Zadra, gdje svake godine svojim glazbenim i scenskim i nastupom oduševljava horde posjetitelja.

Futureboogie je DJ/promotorska/menadžerska i booking agencija iz Bristola, koja je odavno prerasla granice rodnog grada, a sada djeluje po cijeloj Engleskoj, Europi i svijetu.

el_harvo_plakat.jpg

Agencijski, na "lageru" imaju "face" kao što su Ashley Beedle, Atjazz, Crazy P, Rainer Truby, pa sve do hrvatskih glazbenika - Ilija Rudman i Eddy meets Yannah, a uz Horse Meat Disco imaju vjerovatno najobožavanije evente toga žanra u Engleskoj.

Unazad par godina Futureboogie ekipa gostovala je na mnogim velikim festivalima, kao što su "The Big Chill Festival", "Bestival", "Glastonbury Festival", "Bloom Festival", "Garden Festival", "Shambala", a svirali su od Njemačke i Francuske, preko Rusije i Španjolske sve do Amerike i Australije.

Uz Futurboogie ekipu, Dave (El Harvo) ima i vlastitu klupsku večer u Bristolu pod imenom "Club Dave", gdje je besplatan upad svima koji se zovu Dave, a "If your name's NOT Dave, it will cost you 10£, Real Daves don't pay!"

Ne propustite ovog stvarno osebujnog glazbenog gosta, dođite i vi u subotu 04. rujna u klub Masters na Ravnicama i poletite uz pomoć disko kompanije Concorde Club!

Cijena ulaznice je 30 kuna.

Više informacija:

Futureboogie
www.futureboogie.com

El Harvo
soundcloud.com/el-harvo-futureboogie

www.facebook.com/profile.php?id=667021194

Club Dave
www.myspace.com/club_dave

Savage 
soundcloud.com/invisible-chesse

Kelzo 
soundcloud.com/kelzo 

hrwo E 
soundcloud.com/hrwo-e

31.08.2010. 13:46:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh