« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
MALI POGON

Cinemascope groove predstavlja: DJ Beppe Loda

Beppe Loda prvi Dj nastup imao je 1973., a bio je aktivni sudionik u postavljanju kamena temeljca u globalnoj underground klupskoj sceni

Živa legenda DJ kulture Beppe Loda
Živa legenda DJ kulture Beppe Loda (Tvornica kulture)
Više o

Tvornica kulture

,

Beppe Loda

,

Cinemascope groove

Cinemascope groove večer, program u sklopu kojeg svakog mjeseca ugošćujemo svjetske DJ-eve koji su aktivno sudjelovali u formiranju klupske kulture 70-ih i 80-ih, u subotu 11.2. će po prvi puta u Zagrebu predstaviti živuću legendu DJ kulture Beppea Lodu.

Beppe Loda koji stiže iz talijanske Brescie, prvi Dj nastup imao je 1973., a bio je aktivni sudionik u postavljanju kamena temeljca u globalnoj underground klupskoj sceni i to stvaranjem inovativnog Cosmic afro žanra. Spomenuti pravac njegov je izum koji je formirao specifičnim eklektičnim načinom miksanja glazbenih stilova poput Cosmic disca, Italo, Kraut rocka, Afro Funka, New wavea, njemačke elektronike i brazilske glazbe.

Da bi približili priču dodajemo da Beppe Loda dolazi iz tima worldwide veterana klupske kulture koju između ostalih čine DJ velikani poput Larryja Levana/Paradise garage/NewYork, Davida Mancusa/LOFT/New York, Daniela Balldelija/COSMIC/Italija...

Program će se održati u subotu 11. veljače, od 21 sat u Malom Pogonu Tvornice kulture, a cijena ulaznice iznosi 45 kuna. Pored Beppea Lode, u programu svojim DJ setovima sudjeluju DJ-evi Pytzek & Borovich uz VJ-a Liika.

 

07.02.2012. 15:12:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh