« Clubbing
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
VIKEND

CFSN DJ's u Lemon baru

Uz CFSN starosjedioce, Funk Gurua i phillipea, ovaj put nam se pridružuje i pritajeni CFSN DJ, naš dragi Josip Klobučar

Abstract Love Session u Lemonu
Abstract Love Session u Lemonu (Lemon Bar)
Više o

Lemon Bar

,

vikend

,

CFSN

,

zagreb-info

Vrijeme je za mjesečni klupski meeting CFSN DJ-a u milom nam klubu Lemon, uz čašicu plesne elekroničke bass glazbe. Uz CFSN starosjedioce, Funk Gurua i phillipea, ovaj put nam se pridružuje i pritajeni CFSN DJ, naš dragi Josip Klobučar. Tko je mladić koji je remiksirao Fulgeancea, Teebsa i Jackhigha i kakovi su njegovi DJ skillovi, proučite na njegovom Soundcloudu ili ovaj petak uživo u klubu Lemon.

CFSN DJs jedan je od glavnih projekata Confusiona, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti sa sjedištem u Zagrebu. CFSN DJ team uskoro slavi desetu godišnjicu bivanja na sceni i tom prigodom počastit će se velikom rođendanskom turnejom. Nakon dugog niza godina oni jos uvijek prezentiraju i mnoge, u nas slabije zastupljene, vrste klupske glazbe, a njihovi glazbeni interesi tijekom devet godina rada znatno su se proširili. CFSN DJs klupske večeri prepune su sviježih dubstep, post dubstep, UK funky, future garage, electro, ghetto house, bass, beats, hip-hop, glitch hop i indie beatova.

Po glazbenom zadatku gostovali su u mnogim klubovima diljem cijele regije, te po klubovima u Londonu, Berlinu, Ženevi, Bratislavi, Pragu, Sofiji, Grazu, Leibnitzu, Villachu, itd. Česti su gosti najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe, pa su već tri puta nastupili na EXIT-u, od samog početka su stalni gosti Outlook Festivala, a nastupali su i na Hideoutu, Elevateu, Soundwaveu, Sziget Festivalu, Terraneu, Harteri, Atlantis Festivalu, MTV Valkana Beach festivalu, Lift / Sarajevo film festivalu te mnogim, mnogim drugim.

Danas CFSN DJ-i broje sedam članova a to su: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobucar, itch, Æon. 

U subotu nas zabavlja Feed Me Music, mashup rezidentnih DJ-a u bitci na dva floora, Ivan Škrinjarić u Baru a Goran Šragalj u klubu. 


07.02.2012. 22:04:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh