« Clubbing
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
PARTY

CFSN DJs nastavlja u klubu Sirup

Post dubstep, future garage, footwork, bass, trap, beats, juke, jungle, samo su dio stilova koje će tada svojim posjetiteljima prezentirati

Partijana u Sirupu
Partijana u Sirupu (CFSN)
Više o

Sirup

,

subota

,

CFSN

U subotu, 8. veljače, održati će se drugi ovogodišnji CFSN DJs. U prošlom nastavku program se preselio u veći klub. Pošto su reakcije posjetitelja bile i više nego pozitivne, a klub dupkom pun, Sirup je zasigurno novi dom Confusionovog mjesečnog programa.

Uz pomoć video mađioničara LIIK-a slažu mobilni screen setup, koji će po potrebi prilagođavati i postupno nadograđivati u jednu veliku i zanimljivu light i video instalaciju.

Za ovu subotu pripremili su potpuno drugačiji glazbeni doživljaj. Večer ispunjena bass glazbom do temelja će protresti Sirup. Post dubstep, future garage, footwork, bass, trap, beats, juke, jungle, samo su dio stilova koje će tada svojim posjetiteljima prezentirati.

Cijena ulaznice iznosi 20kn do ponoći, 30kn nakon.

Osim petog nastavka Masken'bassa, uskoro slave i XII godina CFSN-a te ponovno pokreću svoj CFSN Sundays program.

✖ O CFSN DJ-ima:
http://www.facebook.com/cfsn.org
CFSN DJs, jedan od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupili na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te na mnogim drugim.

Ovo ljeto gostovali su i na najstarijem dnb festivalu u ovom dijelu Europe - Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, Republika Festivalu u Rijeci, Unknownu u Rovinju, The Garden Festivalu, Špancir Festivalu, itd. Danas broje sedam članova: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobučar, itch, Æon.

05.02.2014. 10:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh