« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Tvornica kulture

Bili smo na Marsu

...i tamo našli Slovence i Hrvate

Više o

TBF

,

Tvornica kulture

,

Edo Maajka

,

mars festival

Petak je bio napeti dan za susjede. Prvo je hrvatska povela 1:0 pobjedom Medveščaka protiv Olimpije u hokeju. Zatim su Slovenci vratili na 1:1 pobjedom Slovenije nad Hrvatskom u košarci.

Navečer, nakon tog nerješenog dnevnog rezultata, dočekao nas je MARS festival, koji je zamišljen kao festival koji će spojiti Sloveniju i Hrvatsku, Zagreb i Ljubljanu te prikazati dobrosusjedske odnose.

Nakon cijelog dana kompeticije između te dvije države, nije bilo čudno što smo se i na koncertu osjetili onako, da bi nam bilo draže da hrvatski bandovi budu bolji u svom nastupu od slovenskih.

Međutim popeo se na pozornicu Elvis Jackson i odmah smo ratobornost zamijenili skakanjem u ritmu i uživanjem u nevjerojatnoj atmosferi koju ovaj band postiže na svojim nastupima. Nakon njih došli su Edo Maajka i Frankie a poslije njih fenomenalni  TBF.

Dan je na kraju ipak završio nerješenim rezultatom između Slovenije i Hrvatske, kako i treba biti, jer su svi bandovi pokazali zavidno baratanje mikrofonom, ritmom i atmosferom.

Što više ovakvih događanja i možda netko u tim Vladama napokon shvati neke stvari i prvi kaže: mir, mir, mir, niko nije kriv...osim ako neka krava ne uleti.

Piše: Marina Orsag
21.09.2009. 11:52:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh