« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
PARTY

Bas Mooy u Boogaloou

Veliki party osim slavnog Nizozemca pohodit će i vrhunski hrvatski DJevi

Fotografija vijesti
Više o

Boogaloo

,

Bas Mooy

,

Rave'n'Roll

Udruga za promicanje urbane kulture Ritam, 24.4.2010., predstavlja jednog od najboljih nizozemskih techno DJ-a i producenata, BAS MOOY u klubu Boogaloo!! Glavni gost je trenutno jedan od vodećih techno DJ-a na partyjima i festivalima širom Europe i svijeta.

Uz njega na glavnom flooru nastupit će jaka domaća postava a čine ju Zoky, Teo Harouda, F.O.R.M. i Hadji. Na malom flooru očekuje vas legendarni Mr. DJ Dario te Cet, Simeon i Matija Marinić. Cijeli event biti će popraćen  laser show-om, video zidovima, vrhunskim ozvučenjem,... Prava kombinacija mlađih i starijih DJ-a uz specijalnog gosta iz Nizozemske garantira vam nezaboravan provod!!

Cijena ulaznice je 30 kn (4,15 EUR) sa flyerom ili ako pošaljete SMS sadržaja RAVE i svoje ime na 66028 (npr RAVE Marko Markovic 3,66kn/sms), odnosno 50 kn (6,92 EUR) za sve ostale!

''Rave 'n' Roll on the dance floor!!''

Tijekom posljednjeg desetljeća rotterdamski dj/producent Bas Mooy bio je aktivan na mnogo područja techno scene. Pod snažnim utjecajem grada koji odiše industrijskom snagom, našao je svoj put kreirajući jedinstven mračan zvuk, koji ga je izbacio kao jednog od vodećih europskih techno dj-a. U industriji gdje većina slijepo slijedi glazbene trendove postigao je poštovanje, ostavši vjeran svom vlastitom zvuku.

O uspješnosti ovog cijenjenog dj/producenta govore podaci o njegovoj bogatoj karijeri te brojnim projektima i suradnjama.

2002. Bas Mooy je osnovao legendarni Audio Assault label s partnerom Jeroen Liebregtsom, što je godinu kasnije rezultiralo rođenjem podlabela Arms. Od tada je Audio Assault obitelj stekla mnogo fanova u cijelom svijetu predstavljajući konstantan izvor 12" i postavljajući standarde za današnju kvalitetu dark-techna.

Tijekom godina Bas se istaknuo i kao predan producent, naporno radeći u studiju te objavljujući svoju muziku na poznatim labelovima poput Planet Rhythm, Fine Audio Recordings, Submissions, Patterns, FK Recordings i, naravno, na svojim Audio Assault i Arms-u.

Trenutno, Bas Mooy radi na solo albumu koji bi trebao biti objavljen ove godine, a u međuvremenu priprema i nekoliko izdanja na poznatim labelovima, što pokazuje da nema namjeru usporiti.

Ovaj techno dj poznat je i po tome što je dugi niz godina bio član rotterdamskog underground kolektiva „Strictly Techno", koji je tvorac preko stotinu legendarnih partya (od 1995.) i resident/domaćin mjesečnih večeri u Bootlegu (od 2001.), osiguravajući balans između novih talenata i poznatih imena od samog početka.

U Nizozemskoj Bas je svirao u brojnim poznatim i cijenjenim klubovima poput Doornroosje, De Effenaar, Waterfront, Simplon te se istaknuo kao gost na Awakenings partyima. Osim toga predstavio se publici i na mnogo partya i festivala širom svijeta (Španjolska, Belgija, Švedska, Mađarska, Poljska, Austrija, Malta, Škotska, SAD, Irska, Ukrajina, Slovačka, Hrvatska, Velika Britanija i Njemačka).

21.04.2010. 09:16:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh