« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
TJEDNI PROGRAM

Apsolud s novim albumom sutra u Purgeraju

Uz već tradicionalni program kluba Purgeraj, sutra će se publici Purgeraja ponovno predstaviti Apsolud, no ovoga puta s pravim pravcatim albumom u rukama

Apsolud
Apsolud (Purgeraj)
Više o

Purgeraj

,

zagreb-info

,

party

,

Take me out

,

Apsolud

,

DžonSkaVolta

Uto 14.12.2010. // Funked Up // 22h // ulaz slobodan

Mixtape Sessions Crew sa Radio Studenta na dance floor Purgeraja donosi najbolje od funka i sličnih glazbenih pravaca...

Orgazmično, funktastično, svemirsko sexy dobar Funk osim na valovima Radio Studenta već neko vrijeme možete slušati i na njega plesati u jednom super zakon najjačem klubu zapadno od Nepala - u Purgeraju. Već dva mjeseca za redom svaki prvi i treći utorak u mjesecu masakriramo plesni podij sa najraritetnijim i najfunky pločama koje nalazimo po skrovitim bap-skim i ded-skim (ovo se sigurno ne piše ded-skim gramatički ispravno, ali zvuči reperski) tavanima odnosno podrumima i inim mračnim mjestima gdje neće ni uroci da uđu. 'Zato Be mmmmmmmamojeb...obavezno There, jer ćemo vas rasplesali i rasklimati najbolesnijim funkom kojeg ste ikada čuli...ili možda niste.' Za dobru atmosferu se brine Happy ''dvosat'' od 21:00 do 23:00h stoga dođite što ranije jer bismo mi mogli sve popiti...

by: dj's Chill & Kutmasta Mirko

Sri 15.12.2010. // Purgeraj live: Apsolud // 22h // ulaz slobodan

Apsolud je upravo snimio svoj prvi album koji se zove „Nebuloze" i zbog toga su dječje sretni, puni ponosa, elana i zarazne euforije koju šakom i kapom planiraju svakodnevno distribuirati svima oko sebe do te mjere dok ne postane iritantno. Pa kako bi cijeli svijet učinili iritantno supersretnima, Apsolud ima ambiciju održati milijardu promotivnih koncerata diljem svijeta, od kojih će se među prvima održati u univerzalno omiljenom klubu Purgeraj, 15.12.2010, s početkom u 21h.

Apsolud inače tvore četiri podrijetlom raznovrsna kršna mladića sa pripadajućim instrumentima i zvukovima koje proizvode, a kojima bi se mogli pripisati žanrovski atributi poput funk, rock, hip hop, progressive, garage, industrial, surf i, štajaznam, swing.

after by: dj Toni

Čet 16.12.2010. // TMO Pop Up!: retro winter collection party // 22h // ulaz: 15kn nakon 00h

Svi mi u mračnim kutovima ormara skrivamo bakine/mamine/tetine vunene rukotvorine koje nam je neugodno nositi, ali još neugodnije baciti. E pa, ovaj četvrtak je jedini dan ikad kada upravo te vunene napasti postaju totalno cool. :)

Dakle, kakva fensi disko odjeća: izvezene rudolfe na prsa, pahuljice oko vrata i pravac pop up, na najzabavniji retro winter collection party! Sve fino zabundano u hrpu izvrsne electro disco muzike iz ruku fenomenalnih Ree i Bambija... p.s. ako slučajno postoji netko tko nije barem jednom dobio modno diskutabilnu vunenu vestu ili šal, uvijek može nadoknadit propušteno na hreliću ili u obližnjem second handu.

Dj Rea je veselo i drago čeljade, voli đipati i zabavljati publiku za DJ pultom već preko 6 godina; broji preko 200 nastupa širom bivše nam države pa sve do daleke Norveške, a gostovala je i na brojnim značajnim festivalima u regiji...

by: dj's Rea & Bambi

Pet 17.12.2010. // Mixtape // 22h // ulaz: 15kn

Za one koji još nisu nazočili ovoj neopisivoj večeri svega i apsolutno svačega, trebali bi malo to i pojasnit, ne? Šablona je uvijek ista, ali nekako krajnji rezultat nikad nije: rock, pop, dance, rock, rock, rnb, trash, pop, pop...čovjek ponekad doživi trenutak kad mu iznad glave svijetli veliki upitnik. No, kako u životu biva da i dvije osobe teško nađu kompromis, MTVile ga nađu još teže i uopće se oko toga ne zabrinjavaju jer svaka na kraju nekom stavi smiješak na lice. 

Sad smo sami sebe razdragali ovom utopijom, pa ćemo u istom tonu i završiti. Rockeri, rejveri, šminkeri, ujedinite se na plesnom podiju; na kraju krajeva svi smo mi djeca MTV-a, a Mixtape je upravo odavanje počasti tom muzičkom kanalu koji je promjenio način na koji shvaćamo muziku.

by: MTVile

Sub 18.12.2010. // Dancefloor Massive // 22h // ulaz: 15kn 

DžonSkaVolta, jedan od osnivača i organizatora Skaville festivala, prvog međunarodnog ska festivala u Hrvata i regiji ponovo trese, lupa i udara po Purgeraju!

Njegova selekcija svodi se na slobodoumno prožimanje žanrova i ritmova pod zajedničkim nazivnikom plesa. Ska je u srži i korijen njegove glazbe, bio to rocksteady, 2tone ili ska-punk, a koji nadopunjuje začinjenim modernim world music/gypsy/latin/jungle/patchanka ritmovima. No, to je samo djelić jedne mnogo veće priče jer vaš selektor osluškuje želje, gibanja i ukus publike pa svoju selekciju širi u neslućene razmjere. Razuzdani tulum, dernek, štalu ili jednostavno rečeno - partijanu sa dušom u spontanoj izvedbi koju osiguravaju emocije koje se rađaju kako party odmiče u svoj vrhunac.

by: dj DžonSkaVolta

14.12.2010. 11:08:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh