« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
SAVJETI :)

5 pravila prvog spoja za muškarce

Vrijedi se prisjetiti nekoliko pogrešaka odnosno ne primjenjivanja gentlemanskog ponašanja koje mnogi vole zaboraviti

Kako se treba ponašati na prvom spoju
Kako se treba ponašati na prvom spoju (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

savjeti

,

muškarci

Bez obzira da li imate 18 godina i bliži vam se prvi izlazak s vašom simpatijom, ili pak ste već u godinama kada su vam sva umijeća dobrog zavođenja daleko iza vas, recimo ostala su još u prvom braku, vrijedi se prisjetiti nekoliko grešaka odnosno ne primjenjivanja gentlemanskog ponašanja koje mnogi vole zaboraviti.

Ne dolaze na vrijeme

Svi to znamo i skoro svi želimo doći na vrijeme. No, sad je vrijeme da se to doista i dokaže. Ako je sastanak u 20 sati, onda se pojaviš na lokaciji u 19:58. Ne u 19:30 i ne u 20:10 sati. Prva impresija je iznimno bitna, a ako je ona u smjeru kašnjenja, nedolaska na vrijeme, ne poštivanja tuđeg vremena onda je taj izlazak već na samom početku krenuo u krivom smjeru.Naravno uvijek postoje valjani i opravdani razlozi zašto kasnite. Bitno je ili uputiti kratki poziv ili samo kratku SMS poruku s isprikom da ćete malo kasniti, a kad se nađete onda ste dužni svojoj dami s kojom izlazite i koja je ovdje zbog vas ispričati zašto kasnite.

Rješenje: Dođite na vrijeme

Pričaju o bivšim vezama i dobrim vremenima

Bez obzira na to što je vaša bivša partnerica bila Wonder Woman i što ste imali ludi sek...život te bili bili ludi i ponosni na njezin izbor uskih odijela, ali se zbog spašavanja tisuća života morala vratiti u divljinu Amazonskih šuma to ne spominjete. Kad dođe na red tema o hobijima, o interesima o vama i vašem bivšem i sadašnjem životu, neka Wonder Woman ostane postrani. Nitko, ponajviše na prvom izlasku ne želi slušati priče o bivšim partnerima. Uglavnom suzdržavajte opčinjenost, ali i nekontrolirani bijes spram bivših u sebi i sve će biti u najboljem redu.

Rješenje: Ne zamarajte se prošlošću, ne spominjite veze koje su iza vas. Nije da kupujete novi Renault pa pričate kako ste bili presretni starim Peugeotom jer svaki je francuz OK.

Svih pet pravila pročitajte na portalu Gentleman.hr

30.06.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh