« Muškarci
objavljeno prije 6 godina
SAVJETI

12 koraka oporavka od emotivne boli

Možda vam ovi savjeti pomognu da nastavite živjeti svoj život u harmoniji i miru te uživati u stvarima koje volite raditi

Drugačiji razlozi, iste posljedice...
Drugačiji razlozi, iste posljedice... (Pixabay)
Više o

bol

,

oporavak

,

emotivna bol

Svi imamo uspone i padove. Osjećamo bol s vremena na vrijeme. To ne znači da s nama nešto nije u redu. Ne znači da smo radi toga oštećeni ili defektni'. Baš naprotiv. Samo nam pokazuje da smo ljudi koji imaju osjećaje.

Željeli bi podijeliti s vama 12 načina ili prijedloga/sugestija kako se oporaviti od te boli. Možda vam pomogne da nastavite živjeti svoj život u harmoniji i miru te uživati u stvarima koje volite raditi.

1. Prihvatimo dostojanstveno sve što je pred nama

Otpustite osjećaje bijesa i ljutnje te raznih gađenja i frustracija koje možda imate prema sebi, vašoj emotivnoj boli, vašoj trenutnoj stvarnosti. Ne odupirite se ničemu.

Prihvatite dostojanstveno sve što je pred vama. Predajte se tome. Prihvatite to što radite. Sve vaše misli, osjećaji, frustracije. Prihvatite vašu bol kao da ste je odabrali svjesno.

2. Dajte si vremena

Treba vremena da se tama istjera iz vas. Iz duše, iz uma i naših srca. Treba vremena da se prihvati prisutnost emotivne boli u našim životima. Dajte si vremena. Vremena za odmor, vremena za liječenje i potpuni oporavak. Budite nježni prema sebi i vjerujte da se sve ovo događa točno onako kako bi i trebalo.

Svih 12 koraka pročitajte na portalu Gentleman.hr

27.06.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh