« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
ZNAKOVI

Kako znati da ste pronašli pravog partnera

Ako ste pronašli nekog tko vas zaista razumije i poznaje (i svejedno vas voli!) - znajte da se to događa izuzetno rijetko u životu

Je li vam sudbina dovela ljubav?
Je li vam sudbina dovela ljubav? (Arhiva)
Više o

partner

,

savršen partner

Bez obzira vjerujete li da srodne duše postoje samo u ljubićima i bajkama, ili se možda tek negdje duboko u sebi potajice nadate da negdje postoji netko samo za vas, ima pouzdanih znakova koji govore da ste na pravom putu.

A ako ste pronašli nekog tko vas zaista razumije i poznaje (i svejedno vas voli!) - znajte da se to događa izuzetno rijetko u životu! U najvećem broju slučajeva - tek jednom. A velika nas većina, na žalost, zauvijek ostane prikraćena za jedno takvo sveprožimajuće iskustvo.

1. Prekidate - vrlo često nepredviđeno i neočekivano. Srodne duše rijetko odmah "kliknu" i krenu s "i živjeli su sretno do kraja života", bez obzira što nam prodavali mediji i društvo. Često su takvi susreti toliko žestoki da ih je teško odmah probaviti i dobro je odmaknuti se na neko vrijeme. Na kraju ćete pronaći put jedno do drugog.

2. Promijene vas na bolje. Ljudi koji najviše utječu na nas su oni koji samom svojoj prisutnošću izokrenu sve što smo znali i htjeli. Nije to loša stvar i uglavnom bi to tako trebalo i biti. S njima ste jednostavno bolja osoba nego bez njih.

3. U njima prepoznate člana obitelji. Ovo nekome može zvučati čudno, ali u najboljim prijateljima ili ljubavnim partnerima često od prvog susreta prepoznajemo nekog tko nas podsjeti na mamu, tatu, brata ili sestru... Ne na neki jezivi način, nego onako, više usput, kao da prepoznate nešto što vam je oduvijek blisko. I njihovu obitelj doživljavate kao svoju.

4. Možda niste "točno znali" da su oni TI u trenutku u kojem ste ih upoznali. Ali kad razmislite o tome - shvatite da ipak jesu. Veliki je pritisak da biste si priznali da je to netko za vas "zauvijek", a to zna biti izuzetno jako u trenutku kad se još upoznajete. Možda si čak niti ne možete dati odgovore na tolika pitanja pa nerijetko završite s krivom procjenom jer mislite da trebate brzo donijeti odluku.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

01.07.2018. 19:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh