« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Zec/Mačka - godišnji kineski horoskop za 2022. godinu

Godišnji kineski horoskop za 2022. godinu kaže ovome znaku da im je godina svakako bolja nego prošla, ma što bilo

Godišnji kineski horoskop za Zeca
Godišnji kineski horoskop za Zeca (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop za Zeca/Mačku

,

horoskop za Zeca

Godišnji kineski horoskop za Zeca kaže da će ovaj znak morati tijekom cijele godine biti prilično strpljiv u svim stvarima koje radi, što ne znači da će biti loše, ali trebat će puno strpljenja i prilagodljivosti. 

Posao

Biti ćete entuzijastični, imati ćete puno ideja i dobro planirati pojedine projekte i poslovne zadatke što će donijeti i odličan rezultat cijelom timu. Biti ćete prilagodljivi i dobro reagirati u pojedinim situacijama. Naročito su dobro aspektirani konzultantski poslovi. Ovu godinu iskoristite za dodatne edukacije, proučavanje novih tehnologija i učenje svega što predstavlja novitete u vašem poslu. Promjena posla ili unaprjeđenje su mogući, ali prihvatite ih samo ukoliko vam je nova pozicija zaista zanimljiva.

Ljubav

Zečevi koji su u vezi/braku imaju priliku da svoj odnos prodube i razviju, ali za to je potrebno vrijeme i opredjeljenje. Drugim riječima, morat ćete svjesno odvojiti vrijeme za vaš odnos, planirati zajedničke aktivnosti i biti voljni raditi na nesuglasicama. Ove godine su vam naglašene sklonosti za flert i preljub, ali to vam neće donijeti puno dobrobiti. Usmjerite se na svog partnera, nemojte probleme ili monotoniju u vezi rješavati aferama. Društveni život će biti dobar, upoznavat ćete nove zanimljive ljude. Postojeći odnosi će se produbiti. Biti ćete prilično popularni i rado viđen gost. Uživat ćete u društvu, samoća vam ove godine neće odgovarati.

Zdravlje

Pripazite na ozlijede ruku i nogu, naročito na putovanjima i prilikom sportskih aktivnosti. Probavni i urogenitalni sustav su osjetljivi, ali uz dobre svakodnevne navike ne bi trebalo biti ozbiljnih problema.

Pogledajte što vas čeka u godini Tigra

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
30.01.2022. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh