« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Svinja - godišnji kineski horoskop za 2022. godinu

Godišnji kineski horoskop za Svinje kaže da će ova godina Tigra biti baš po mjeri Svinjama

Godišnji kineski horoskop za Svinje
Godišnji kineski horoskop za Svinje (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji kineski horoskop za Svinje

,

kineski horsokop

,

kineski horoskop Svinja

,

horoskop za Svinju

Godišnji kineski horoskop za Svinje kojima je smiješi stvarno dobra godina. Naime, konačno će imati snage zatvoriti neka vrata koja su odavno trebali zatvoriti i krenuti u neke nove avanture. 

Posao

Imati ćete puno novih ideja i dovoljno upornosti da ih realizirate. Javljati će se zanimljive i dobre poslovne prilike koje svakako treba iskoristiti. Financije će također biti dobre, prihodi će biti stabilni. Pazite da ne trošite previše na užitke i nepotrebne stvari. Ukoliko planirate investiranja, svakako potražite pomoć i savjet stručnjaka jer ćete sami često donositi krive procjene.

Ljubav

Često ćete zanimljive osobe upoznavati na potpuno neočekivanim mjestima - držite oči otvorene. Svinje koje su u vezi/braku ove godine mogu očekivati puno lijepih zajedničkih trenutaka. Provoditi ćete puno vremena sa svojim partnerom i biti ćete skloni romantici. Ostali odnosi će također biti dobri, biti ćete društveni i zabavni. Ali pripazite na komunikaciju jer ćete ponekad biti malo grubi što bi moglo uvrijediti sugovornike.

Zdravlje

Preporučuje se aktivno bavljenje sportom srednjeg do jakog intenziteta, redovni posjeti teretani, veslanje, trčanje, bicikliranje i brzi sportovi s loptom poput košarke i rukometa. Pripazite na hranu i budite umjereni u piću, pretjerivanje bi moglo ozbiljno ugroziti vaše zdravlje, dovesti do povišenog krvnog tlaka, kardiovaskularnih problema i dijabetesa.

Pogledajte što vas čeka u godini Tigra

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
30.01.2022. 20:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh