« Horoskop
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Konj - godišnji kineski horoskop za 2022. godinu

Godišnji kineski horoskop za 2022. godinu objašnjava da bi se ipak trebalo potruditi i više nego što mislite kako bi nešto napravili

Godišnji kineski horoskop za 2022. godinu
Godišnji kineski horoskop za 2022. godinu (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop za Konja

,

horoskop za Konja

Godišnji kineski horoskop za Konje donosi puno povoljnih prilika i dobru energiju rođenima u znaku Konja, naročito ako su ovladali svojim emocijama i nemaju ishitrene reakcije na nove situacije. 

Posao

Preporučuje da u ovoj godini pronalazite nove projekte, nove izazove na poslu ili dobrovoljno pomažete kolegama u obavljanju njihovih poslova kako se ne biste ulijenili. Potrebni su vam izazovi i nove stvari. Također se preporučuju dodatna edukacija i treninzi. Promjena posla ili unaprjeđenje su povoljno aspektirani, ozbiljno promotrite takve ponude.

Ljubav

Konji u vezi/braku će ove godine uživati u kvalitetnom odnosu. Između vas i partnera će biti puno romantike, povjerenja i privrženosti. Ukoliko je odnos već jedno vrijeme u lošoj fazi, ovo će biti godina u kojoj ćete ili prekinuti ili poboljšati odnos. S prijateljima ćete se dobro slagati i željet ćete puno vremena provoditi u njihovom društvu. Ovo je dobra godina za izgradnju dobrih poslovnih odnosa i širenje poslovnih poznanstava.

Zdravlje

Zbog pojačanih društvenih aktivnosti mogli biste pretjerati s alkoholom i lošom hranom, pa je potrebna kontrola. Također se preporučuje redovan boravak na otvorenom, sportske aktivnosti srednjeg intenziteta i meditacija.

Pogledajte što vas čeka u godini Tigra

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
30.01.2022. 20:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh