« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Majmun - godišnji kineski horoskop za 2022. godinu

Godišnji kineski horoskop za Majmuna kaže da je poželjno u bitnim projektima imati pripremljena rezervna rješenja i planove, biti fleksibilan

Godišnji kineski horoskop za Majmuna
Godišnji kineski horoskop za Majmuna (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop za Majmuna

,

kineski horoskop Majmun

,

horoskop Majmun

Godišnji kineski horoskop za Majmuna pokušava objasniti ovom znaku da ukoliko rođeni u godini Majmuna imaju osobnu disciplinu i zadrže optimizam, godina će proći bez većih problema, naročito u poslovnom segmentu. Treba očekivati promjene u planovima i zanimljive zaokrete. U takvim situacijama Majmuni trebaju ostati smireni, ne paničariti ili padati u loša raspoloženja i sve će riješiti s lakoćom.  

Posao

Poslovi s inozemstvom su pod povoljnim utjecajem. Moguće su razne poslovne ponude pa i one koje uključuju preseljenje zbog novog posla. Takve ponude su pod povoljnim utjecajem Tigra i treba ih ozbiljno razmotriti. U prihodima će biti oscilacija kroz godinu, bitno je ostati smiren i ne paničariti. Tigar povoljno djeluje na financije, porast prihoda ili dodatne izvore zarade. Pri tome treba ostati hladne glave i štediti odnosno reinvestirati. Majmuni bi najradije sve odmah potrošili na zabavu, ali ove godine budite mudriji. Povećanje prihoda donose poslovi s inozemstvom ili proširenje posla u druge zemlje.

Ljubav

Ukoliko partnere birate isključivo prema izgledu i prvom dojmu, mogli biste propustiti kvalitetne prilike. Najviše šansi za upoznavanje imate prilikom neplaniranih susreta na otvorenom poput izleta, planinarenja, kampiranja, sportskih aktivnosti i sl. Majmuni u vezi/braku se trebaju potruditi oko svoje veze, izdvojiti dovoljno vremena za partnera i pazite da ispunjavate svoja obećanja. U suprotnom bi moglo doći do zamjeranja i svađe. U društvenom životu su mogući nesporazumi. Pripazite na svoj nastup i budite taktični jer bi se suprotna strana lako mogla uvrijediti, naročito unutar obitelji.

Zdravlje

Preporučuje se vježbanje nižeg intenziteta, ali svakodnevno (poput šetnje, lagane vožnje bicikla, vježbe istezanja i sl.). Preporučuje se boravak pored vode i plivanje. Hiperaktivnost i stres mogu loše djelovati na probavni sustav, stoga je poželjna lagana prehrana i dovoljno odmora.

Pogledajte što vas čeka u godini Tigra

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
30.01.2022. 21:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh