« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Tigar - godišnji kineski horoskop za 2022. godinu

Godišnji kineski horoskop za Tigra kaže da, kao i svaka godina, i ova nije baš najbolja za znak koji je glavni te godine

Godišnji kineski horoskop za Tigra
Godišnji kineski horoskop za Tigra (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

kineski horoskop Tigar

,

godišnji kineski horoskop za Tigra

Godišnji kineski horoskop za Tigra predviđa ovome znaku da neće sve ići onako kako ste planirali, biti će prepreka, ali prihvaćanje je ključ dugoročnog uspjeha. Uvijek dva puta promislite prije nego nešto kažete i ne donosite ishitrene odluke. 

Posao

Godina je povoljna za pokretanje novog posla u suradnji s prijateljima, naročito ako će se to odvijati u drugom mjestu/gradu. Ova godina donosi snažnu konkurenciju, morat ćete se potruditi da dokažete svoje sposobnosti i vrijednosti. Naglašena je promjena u karijeri, promjena posla ili pokretanje vlastitog posla, ali neće ići lako - trebat ćete raditi punim kapacitetom. Novi ili vlastiti posao će vjerojatno biti slični sadašnjem, ali će donijeti bolju zaradu i veće prihode, a vaši talenti će biti jako cijenjeni.

Ljubav

U godini Tigra najbolje predispozicije za vezu imaju poznanstva koja su započela prilikom putovanja, odmora, proslava ili obiteljskih okupljanja. Tigrovi koji su u vezi/braku ove godine trebaju puno vremena uložiti u svoj odnos kako se ne bi razvodnio. Potičite puno zajedničkih aktivnosti, izlaske, kratka putovanja, izlete i vrijeme koje provodite samo vas dvoje (čak i ako imate djecu, probajte izaći sami barem na sat vremena). To je jako bitno jer će Tigrovi ove godine imati veliku potrebu provoditi puno vremena s prijateljima, pa bi se vaš partner mogao osjećati zapostavljeno.

Zdravlje

Biti ćete skloni ozljedama, naročito u sportskim aktivnostima i na putovanjima. Jetra i žuč ove godine traže posebnu brigu - smanjite alkohol i tešku hranu, oprezno sa začinima. Nervni sustav bi lako mogao postati prenapregnut pa su redovan san, vježbe opuštanja i meditacija nužni.

Pogledajte što vas čeka u godini Tigra

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
30.01.2022. 19:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh